Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.167
- 51.169
- 3.683
Öyle bi şey olursa net komik olurtuhaf bir sözleşmesi var. eski takımı mazembenin 2mye geri alma opsiyonu var diyorlary
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bi şey olursa net komik olurtuhaf bir sözleşmesi var. eski takımı mazembenin 2mye geri alma opsiyonu var diyorlary
Helal CocksfiForum seviyesini korumak adına en önemli unsurlardan birisi küfür ve hakaret içerikli mesajların olmamasıdır. Küfür iması ve kısaltması içeren mesajlar atan üyeler uyarılacak tekrarı halinde MYC uygulanacaktır.
Niye Oral?Serkan korkmaz ve hayri beseri dinliyorum
Fatih Terim
Şenol Güneş
Mustafa Denizli
Aykut Kocaman
Ersun Yanal
Hepsi boşta. Artık devir değişti.
Okan Hocama biat et!Mohamed için Fransa Ligi'nden isteyen kulüpler var diye bi haber vardı.Mohamed ikna edilirse Muleka alınmaz ama Okan'ın ben bi şekilde Diagne ve Gomis'i göndertip Pivot alacağını düşünüyorum.O da en yakın bana bonservissiz olduğu için Dzyuba geliyo.Gönül isterki Hırvat Ligi'nden genç Pivot getirilsin transfer edilsin ama bonservisleri pahalı olur..
Serkan korkmaz ve hayri beseri dinliyorum
Ben kimseye biat etmemOkan Hocama biat et!
ne nelssonun ne marcaonun yerini dolduramaz bncede ama dün Motz'un yaptığı yorum doğruydu - ileride takır takır çalışıp skor üreten takımın varsa TR liginde buraya çok iş düşmüyor - Avrupa bambaşka tabiDenayer çöp
Git Okan Hocamın elini öp ve sefirliğini kabul et Murat!Ben kimseye biat etmemFatih hocayı seviyorum öyle biatlık bi mevzu yok reis
![]()
Artyom Dziuba, olabilir. getirmeye hazır
Prensipte. Sartlar yerine gelir ise.
Serkan Korkmaz'ın "onu takip eden ve o dönem GS ile yaşayan biriyim" havaları çekilmiyor bazenSerkan korkmaz ve hayri beseri dinliyorum
Futboldan anliyorsunDenayer çöp
Git Okan Hocamın elini öp ve sefirliğini kabul et Murat!
Genel kanı stopere çok para harcamamak ama uygulamada maliyetli stoper almak mantıksız eğer gelecek adam bir Godin vs değilse.Futboldan anliyorsun