Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DYzuba'dan hala emin olamıyorum forumun bakışına güveniyorum biraz ama MO konusunda baya hemfikiriz - eğer gitmezseMohammed - Dyzuba nasıl olur renktaş
Asıl konumuz olan inşaatlar nasıl gidiyor palam?Mohammed - Dyzuba nasıl olur renktaş
uygun degil mi yaw
Berkan gittikce tolga cigerciye baglamaz umarim.Ortasaha konuları enteresan olacak yav,
Berkan hadi çok koşar adam edersen bal yapar diye tuttun - Taylan forma bulamaz bence doğru trasnferler gelirse
Cica ne olacak -var mı teklif ilgi - yoksa o gitmeden adam alınır mı ?
Morutan hadi hamle adamı dedin ya da kira ile oynasın diye yolladın
Emre Akbaba oynamazsa yedek kalırsa sıkıntı yaşar mı
geleceklerin çizgisi ayrı konu daha göreceğiz.
Orta saha ciddi mesai isteyen bir konu ya
OblyakovRusya'dan toplanması gerekenler;
- Arsen Zakharyan
- Quincy Promes
- Gyrano Kerk
- Alexis Beka Beka
- Zhemalettinov
- Barinov
- Eric Botheim
- Eduard Spertsyan
- Bruno Fuchs
Marcao yu 20+ ye satarsak evet.
mustafayı ben olsam satarım ya adam çok ham, çok iyi oynadığı maçlar var ama genelde saçmalıyor.Mohammed - Dyzuba nasıl olur renktaş
marco kadar iyi oyun kurar mi denayer
uygun degil mi yaw
yok kuramaz. O yüzden bize her şeyden önce 3 tane ortasaha lazım.marco kadar iyi oyun kurar mi denayer
No fakat iyi bi 6 no ve bek ile sroperlerin ikisi de oyun kurma özellikli olmasa da olurmarco kadar iyi oyun kurar mi denayer
Savunma cok iyi olsa da sampiyon olamiyorsun savunma ortalama orta saha hucum ust duzey olmaliKaleci rotasyonu aşağı yukarı belli. Muslera-Okan.
Denayer'i Free agent alıp, Nelsson ve Marcao'yu da satmadan, Denayer-Nelsson-Marcao-Luyindama stoper 4'üsünü koruyabiliriz de.
Bu şekilde kale+savunma ligin en iyisi olacaktır şüphesiz.
Denayer hatta zaman zaman sağ bek dahi oynayabilir. Bu rotasyon ile 3'lü oynayabiliriz vs vs.
Bence fırsat transferi. Kaçırılmamalı.
Marcao/Nelsson'dan birini yüksek fiyata satıp, Denayer'i yerine monta edebiliriz de tabi.
uygun degil mi yaw
Nereye kaçarsın2 milyona denayeri alır kaçarım.