Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.295
- 102.419
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayıoğluma çok benziyoNuri Şahin gelmeyecek gibi hem de Okan dayıoğluma benzediği için onu seçtim![]()
Hocamıza destek vermen beni mutlu eder.Dayıoğluma çok benziyo![]()
Ben Torrent'e bile 6 maç destek vermişimHocamıza destek vermen beni mutlu eder.
Galatasaray'ıArda Turan, Sportif Direktör yardımcısı olarak Cenk Ergün’ün yanında çalışacak.
Twikırda görürsem seni Okan Hocaya atıp tutarken farklı şeyler yaşarızBen Torrent'e bile 6 maç destek vermişimOkan'a mı destek vermeyecem
Beni biatçılarla karıştırma reis.Ben sadece Fatih hocayı seviyorum ve efsane bi şekilde şampiyonluk kazanarak bırakmasını istiyom..
Marcao Nelsson açık ara en iyi defans ikilisiydi zaten ligde (kişisel olarak Kim var kuşlarda onlara yakın performans veren)Kaleci rotasyonu aşağı yukarı belli. Muslera-Okan.
Denayer'i Free agent alıp, Nelsson ve Marcao'yu da satmadan, Denayer-Nelsson-Marcao-Luyindama stoper 4'üsünü koruyabiliriz de.
Bu şekilde kale+savunma ligin en iyisi olacaktır şüphesiz.
Denayer hatta zaman zaman sağ bek dahi oynayabilir. Bu rotasyon ile 3'lü oynayabiliriz vs vs.
Bence fırsat transferi. Kaçırılmamalı.
Marcao/Nelsson'dan birini yüksek fiyata satıp, Denayer'i yerine monta edebiliriz de tabi.
Yok reis dedim gibi Torrent'e destek vermiş adamımTwikırda görürsem seni Okan Hocaya atıp tutarken farklı şeyler yaşarız
Goygoyu bir yana Okan isminden çok genç hoca olması mutlu etti beni. Genç demişken @Umut Şimşek nerede?
Mohammed - Dyzuba nasıl olur renktaşokan bence çift forvet oynatacak, iyi bi tane oynatabilecek forvet almalıyız vedat gibi, hatta direkt kendisi de olabilir. vedat okanla birlikte patlama yapmıştı.
bşehirde crivelliyi çok yukarı seviyeye çıkardı.
3-4 tane iyi forvet olması lazım rotasyonda