Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okanb.webp

Kaleci rotasyonu aşağı yukarı belli. Muslera-Okan.

Denayer'i Free agent alıp, Nelsson ve Marcao'yu da satmadan, Denayer-Nelsson-Marcao-Luyindama stoper 4'üsünü koruyabiliriz de.

Bu şekilde kale+savunma ligin en iyisi olacaktır şüphesiz.

Denayer hatta zaman zaman sağ bek dahi oynayabilir. Bu rotasyon ile 3'lü oynayabiliriz vs vs.

Bence fırsat transferi. Kaçırılmamalı.

Marcao/Nelsson'dan birini yüksek fiyata satıp, Denayer'i yerine monta edebiliriz de tabi.

Ben Torrent'e bile 6 maç destek vermişim :D Okan'a mı destek vermeyecem :D Beni biatçılarla karıştırma reis.Ben sadece Fatih hocayı seviyorum ve efsane bi şekilde şampiyonluk kazanarak bırakmasını istiyom..
Twikırda görürsem seni Okan Hocaya atıp tutarken farklı şeyler yaşarız :asd:
Goygoyu bir yana Okan isminden çok genç hoca olması mutlu etti beni. Genç demişken @Umut Şimşek nerede?

Kaleci rotasyonu aşağı yukarı belli. Muslera-Okan.

Denayer'i Free agent alıp, Nelsson ve Marcao'yu da satmadan, Denayer-Nelsson-Marcao-Luyindama stoper 4'üsünü koruyabiliriz de.

Bu şekilde kale+savunma ligin en iyisi olacaktır şüphesiz.

Denayer hatta zaman zaman sağ bek dahi oynayabilir. Bu rotasyon ile 3'lü oynayabiliriz vs vs.

Bence fırsat transferi. Kaçırılmamalı.

Marcao/Nelsson'dan birini yüksek fiyata satıp, Denayer'i yerine monta edebiliriz de tabi.
Marcao Nelsson açık ara en iyi defans ikilisiydi zaten ligde (kişisel olarak Kim var kuşlarda onlara yakın performans veren)
Buna rağmen yediğimiz gol nedeni ön liberomuz boştu ligde - avrupa maçlarında defansif beklediğimizden kaza olmadı o kadar ama ligde marcao ve nelsson ileri açılıp arkasından gol yediğimiz çok olmuştur

1i satılıp denayer free transfer olarak monte etmek en akla yatan çözüm mali şartları saçma olmazsa (2.5 falan almamalı bence maaş) ama o zaman çok net 6 numaran olması lazım ki sırıtmasın.

luyindama'dan olur mu bu saatten sonra emin değilim - o sakatlıktan sonra ağır düştü adam yoksa çok iyi hızlaan cüsseli adamdı

Forvet için ise, Gomis'ten kesin olarak çıkılıp, Dzyuba alinmali. MM kalırsa, Dzyuba-MM rotasyon edilir. MM satılırsa, o zaman bir forvet daha bakılır.

Bunların yanısıra, Umut Bozok Trabzon'a gitmedi mi? Eğer o iş yattı ise, Umut da 3. Forvet olarak rotasyona dahil edilebilir.

Dzyuba-MM-Umut

Gayet güzel.

Rusya'dan toplanması gerekenler;

• Arsen Zakharyan
  • Quincy Promes
  • Gyrano Kerk
  • Alexis Beka Beka
  • Zhemalettinov
  • Barinov
  • Eric Botheim
  • Eduard Spertsyan
  • Bruno Fuchs

Ortasaha konuları enteresan olacak yav,

Berkan hadi çok koşar adam edersen bal yapar diye tuttun - Taylan forma bulamaz bence doğru trasnferler gelirse
Cica ne olacak -var mı teklif ilgi - yoksa o gitmeden adam alınır mı ?
Morutan hadi hamle adamı dedin ya da kira ile oynasın diye yolladın

Emre Akbaba oynamazsa yedek kalırsa sıkıntı yaşar mı

geleceklerin çizgisi ayrı konu daha göreceğiz.

Orta saha ciddi mesai isteyen bir konu ya

okan bence çift forvet oynatacak, iyi bi tane oynatabilecek forvet almalıyız vedat gibi, hatta direkt kendisi de olabilir. vedat okanla birlikte patlama yapmıştı.

bşehirde crivelliyi çok yukarı seviyeye çıkardı.

3-4 tane iyi forvet olması lazım rotasyonda

okan bence çift forvet oynatacak, iyi bi tane oynatabilecek forvet almalıyız vedat gibi, hatta direkt kendisi de olabilir. vedat okanla birlikte patlama yapmıştı.

bşehirde crivelliyi çok yukarı seviyeye çıkardı.

3-4 tane iyi forvet olması lazım rotasyonda
Mohammed - Dyzuba nasıl olur renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt