Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9839595E-C8F4-4006-AF4B-853F5D7C7575.webp

Abdülkerim hakkındaki düşüncen ne reis, beğenir misin

Bana abartılıyor gibi geliyor da.

bizim maclar ve derbiler disinda -ligi-izlemedigimden detayli yorum getiremiyorum. yine de nacizane gozlemim;

*temel ve *kritik eksikleri mevcut.
bir ckalemde hatirladiklarim ; mental gucsuzlugu var gibi, kontrollu oyun zayifligi,,,hiz ve de timeing(topa,pozisyona) ,
savrukluk, *sirti donuk kalipli forvetlere karsi onlari karsilama/sonraki hamlelerini sezememe ,,,,

kademe olarak pozisyon alisi , durus bazli olarak *kanat ortalarda/havadan~yerden karsilama da *yeterli bulmuyorum <->*bu yonden misal *caglar'i da yeterli bulmuyorum(kanat ortasi karsilamasi ve topu savurus,gonderdigi yer vb nuanslar),savruk durus vb ,,,
tum toplamda bunlar bir ust level buyuk takim( bu oyuncu ozelinde *biz ve ya caglar ozelinde *lpool,vsvs) kalibresi icin kanimca onemli nuanslar. dolayisiyla yeterli bulmadim izlediklerim baglaminda.

kanimca, biz, alparslan 'la / semih'le * lig ici *stoper kotamizi doldurdugumuzu dusunuyorum bu donem ozelinde. basarili denemeler degildi takdir edersen.

*yerli stoper alinacaksa. sahsi tercihim ; kaan ve koray. her ikisi de oyunun yapi taslarindan *taktiksel olusumlarda bu isin merkezi olan *italya da her idman ve macla kendilerini donanimli sekle yonlendirdiklerini gozlemliyorum.

ps ; stoper pozisyon bazli hatirladim mac ici anektod ;
ozan kabak'in kisa suren liverpool macerasinda en begendigim yonu ; genel akiskan topu savururken > topu dogru yere gonderiyordu. bazen bunlar meshur lpool kontralarindan birine donusuyordu. misal bir cl macinda bu bazda guzel bir kac kez *ozan'in kanat yan ortalari savusturup *topu nokta atisi salah vs nin bolgesine gondermisti...

en uste yazdigima ornek babinda bu anektodu vermek istedim. yoksa elbette ozan kabak'in da liverpool de kalamamasi gercegini yeterlilik kavramini arti eksi denkleminde goz ardi etmemek gerekir diye dusunuyorum.

kaan ayhan, muldur koray , bunlar ozellikle *taktiksel bazli nacizane istedigim tur tipolojiler.

Kerem ve Marcao'dan en az 32 milyon gelse cok temiz para. 10 milyon da Cica ve Luyi'den gelse 42 milyon euro.
BB parasini bir zahmet ceplerinden versinler. 42 milyona 3 tane bonservisli oyuncu alinir. 3 tane de free alsak yeter

Denayer 500bin Euro’ya da oynamaz, hayal görülmesin isteyeceği para en az 2 milyon eurodur ve bu parada gayet kendisi için idealdir.

barnakcı alınmalı

Besiktas, Larin'e 1.5 teklif etmis, o 2.5 isteyince anlasamayip ayrilmislar. Atiba'ya 1 sene daha sözlesme teklif etmeyi düsünüyorlarmis.

Welinton, Teixeira, Nkoudou ve Boyd'u para karsiliginda satmak icin tek sanslari bu dönem.

Seneye sözlesmeleri bittigi icin bedava ayrilacaklar aksi taktirde. Tonla yabancilari simdi serbest kaldi, 5 kurus getirmediler.

Montero ve Hasic de teklif alamamis. Oyuncu alirken kolayca elden cikarabilecek profillere bakmak lazim.

stoper: nelsson-marcao-luyindama-alpaslan-ozornwafor-emin
sol bek: van aanholt-tasdemir-ömer
sag bek: omar-boey

savunmaya ciddi bir operasyon yapmak gerekiyor. kalede muslera, okan ve batuhan garanti gibi görünüyor.
stoperde nelsson ve emin kalacak, 2 stoper alinacak.
sol bekteki 2 yerliyi gönderip kazimcan karatas'i almaliyiz
sag bekte 2 oyuncu da degistirip yerli yapmaliyiz, hic olmazsa 1i yerli olmali.
Batuhan da sözleşme yenilemeyecek muhtemelen Bartuğ gibi.

Kerem ve Marcao'dan en az 32 milyon gelse cok temiz para. 10 milyon da Cica ve Luyi'den gelse 42 milyon euro.
BB parasini bir zahmet ceplerinden versinler. 42 milyona 3 tane bonservisli oyuncu alinir. 3 tane de free alsak yeter

Sanmiyorum renkdas. En fazla gelecegi 20-22 arasi olur.

Bardakçı filan olacak iş değil, Başkan Cumhuriyetin 100. Yılında başarılı olacak takım kuracağım dedi. İyi adamlar takıma katacaktır.

Besiktas, Larin'e 1.5 teklif etmis, o 2.5 isteyince anlasamayip ayrilmislar. Atiba'ya 1 sene daha sözlesme teklif etmeyi düsünüyorlarmis.

Welinton, Teixeira, Nkoudou ve Boyd'u para karsiliginda satmak icin tek sanslari bu dönem.

Seneye sözlesmeleri bittigi icin bedava ayrilacaklar aksi taktirde. Tonla yabancilari simdi serbest kaldi, 5 kurus getirmediler.

Montero ve Hasic de teklif alamamis. Oyuncu alirken kolayca elden cikarabilecek profillere bakmak lazim.

Beter olsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt