Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdülkerim hakkındaki düşüncen ne reis, beğenir misin

Bana abartılıyor gibi geliyor da.
Bana sorulmasa da bir Konyalı olarak cevap vereyim.

İlk sahaya çıktığından itibaren az çok biliyorum. İnanılmaz zayıf, kontrolsüz pek bir umut vaat etmeyen bir oyuncu olarak görüyorum. Birkaç kiradan sonra inanılmaz vücut yaparak dönmüş.

İki senedirde lig maçlarından net olarak izliyorum. İleri çıkışlar, paslar, müdaheleler net olarak iş yapacak seviyede, tabi yaşının 27 olması verilecek bonservisi etkileyecektir diye düşünüyorum.

Şahsi fikrim maksimum 2.5-3 seviyelerinde bitirilirse iyi olur, tabi Kaan Ayhan alınacak ise bu sefer stoper rotasyonu çok genişler.

Denayer-Abdülkerim-Kaan hepsi de birbirinden farklı mantalitede savunma oyuncuları burası da çok ayrı bir konu. Denayeri geçen sene konuşmuştuk senle alınırsa çok muhteşem hamle olur diye düşünüyorum.

Denayer 500bin Euro’ya da oynamaz, hayal görülmesin isteyeceği para en az 2 milyon eurodur ve bu parada gayet kendisi için idealdir.
2m temizinden 36m TL yapıyor yaw cildirmayin. 1m fazlasıni verecek bir durumu yok ülkedeki herhangi bir futbol kulübünün.

GscimbomMobile

288C295E-BCD8-4022-A482-54E53EDB0805.webp
C978B8C3-3701-4554-A1B5-2B908608B911.webp

Fenerspor ha

Adam Lyon da 3 senede 100 küsür maça çıkmış 14m güncel piyasa değeri var Belçikalı 2m maaş çok değil yav. Tamam marcao ve nelsonna göre çok ama marcao bugün Lyon da olsa 40m a giderdi zaten.

2m temizinden 36m TL yapıyor yaw cildirmayin. 1m fazlasıni verecek bir durumu yok ülkedeki herhangi bir futbol kulübünün.

GscimbomMobile
O zaman adama teklif götürmeyeceksin. Bu rakamlara bu adam gelip burada oynamaz. Bedava oynamasını beklemekte hayalcilik olur. Bu rakamlarla anlaşılmasın diyorsan eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt