Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca bayagi hirsli sekilde gelecektir

Sirf oglunu sevindirmek icin bile herseyini verecektir

Insan evladini mutlu etmek icin herseyi yapar

Çok para değil mi bu yaw

GscimbomMobile

gecen sezon uyguladigimiz *makul maas dengesinden mumkun oldugunca cikmamak gerekir. < mesajimi bu transfer sezonu baslangicinda ozellikle vurgulamistim. malesef daha ilk transfer haberinden bu yok olacak gibi...

*oyuncu nun katilesinden bagimsiz - genel transfer sezonumuza bakisimdir ustte belirttigim makul maas denklemi.

- Abdül Fenere gitmez. Rotasyon oyuncusu olacağını o da biliyor. Fenerin abdüle ihtiyacı yok. Tamamen rakipler güçlenmesin transferi olarak düşünüyor.
- Jk da 11 oyuncusu olur. Kendisi için mantıklı
- Bizde Marcao giderse 11 oyuncusu olur. Yerli kalitemiz berbat. Hem sol stoper . Kendisi içinde bizim içinde mantıklı olur.

Bakalım ne olacak

Umudum var knk

Denayere ne diosun ?
Kimseye bir şey diyemiyorum ben artık. O kadar düzensiz bir yapı var ki kesin tutar dediğin olmuyor, acaba dediğin performans sağlıyor. Uygun fiyat olsun da eldeki de güzel paralara satilabiliyosa ben tamamım. Takım olabilelim de gerisi mühim değil. Bu sene cok çetin geçecek ve en dağınık halde biz varız herhalde.

GscimbomMobile

gecen sezon uyguladigimiz *makul maas dengesinden mumkun oldugunca cikmamak gerekir. < mesajimi bu transfer sezonu baslangicinda ozellikle vurgulamistim. malesef daha ilk transfer haberinden bu yok olacak gibi...

*oyuncu nun katilesinden bagimsiz - genel transfer sezonumuza bakisimdir ustte belirttigim makul maas denklemi.
Bende aynını düşünüyorum hatta elimizde bir muslera kaldı sanırım yüksek maaşlı onu da revize etmeliyiz. Aradaki farkla 1 2 oyuncu maasina da kaynak çıkar.
Ülke ekonomisi eskisi gibi 3 5m avrolari oyunculara bağlamaya müsait değil. Kazancın belki kupa olur sene sonunda, tek kupa kulübün ileri yıllarından değerli değildir. Sağlam ypiyi kurup her sene cl inde gruptan çıkacak kadar mucadele edilmediği sürece 1-1.5m üzerine cikilmamali maaş için.

GscimbomMobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt