Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.402
- 49.318
- 3.018
Bir çalım varsa Galatasaray bacak arası yer. Maalesef.Yillardan sonra bi transfer yarisini kazandigimiz icin sevindim.
Maliyeti ucuk olmayacaksa iyi transfer bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir çalım varsa Galatasaray bacak arası yer. Maalesef.Yillardan sonra bi transfer yarisini kazandigimiz icin sevindim.
Maliyeti ucuk olmayacaksa iyi transfer bence.
varBaska yerli solak stoper var mi
Olur mu sence
GscimbomMobile
Çok para değil mi bu yaw
GscimbomMobile
Cengo fransadan boufal cekecekkanat alın lan takıma
Kimseye bir şey diyemiyorum ben artık. O kadar düzensiz bir yapı var ki kesin tutar dediğin olmuyor, acaba dediğin performans sağlıyor. Uygun fiyat olsun da eldeki de güzel paralara satilabiliyosa ben tamamım. Takım olabilelim de gerisi mühim değil. Bu sene cok çetin geçecek ve en dağınık halde biz varız herhalde.Umudum var knk
Denayere ne diosun ?
VarBaska yerli solak stoper var mi
Bende aynını düşünüyorum hatta elimizde bir muslera kaldı sanırım yüksek maaşlı onu da revize etmeliyiz. Aradaki farkla 1 2 oyuncu maasina da kaynak çıkar.gecen sezon uyguladigimiz *makul maas dengesinden mumkun oldugunca cikmamak gerekir. < mesajimi bu transfer sezonu baslangicinda ozellikle vurgulamistim. malesef daha ilk transfer haberinden bu yok olacak gibi...
*oyuncu nun katilesinden bagimsiz - genel transfer sezonumuza bakisimdir ustte belirttigim makul maas denklemi.