Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun baskan ve ekibine güvenmekten baska caremiz yok. helalinden 1 sag bek 2 orta saha 1 forvet banko sart gibi görünüyor bizim icin.

gelecek adamlar kadar gidecekler de önemli. özellikle yerlilerden kralpaslan, ömer bayram, ogulcan vs bunlarla bir an önce yollar ayrilmali.

yabancilarin icinde para edecek cok oyuncu var. yunus'a karsilik sassuolo'nun iki türk defans oyuncusunu isteme fikri benim aklima yatti.

binbir türlü sey akla geliyor.

treze 3-5 kagida arasi bir bedelle gelecekmis
fener brumayi kiraladi, wakame transferinden vazgectiler herhal
rossiyi satarlarsa wakameyi alabilirler
bjk-waka olabilir, larin devam etmeyecekse nkudu müzmin sakat
birine kakalayacaklar onu
rossiyi bilmiyorum dakimi satacaklar galiba.

@Hasan Çam az evvel Kim satıldı gibisinden yazdı bir muhabir sonra sildi twiti(yasaklı olan şahıs değil)
twitterda yazılana göre sakatlığı geçmesine rağmen kampa katılmamış fenerliler kesin gitti gözüyle bakıyor.
fenerlilerin bonservis beklentisi uçuk kaça gidecek çok merak ediyorum;D

treze 3-5 kagida arasi bir bedelle gelecekmis
fener brumayi kiraladi, wakame transferinden vazgectiler herhal
rossiyi satarlarsa wakameyi alabilirler
bjk-waka olabilir, larin devam etmeyecekse nkudu müzmin sakat
birine kakalayacaklar onu
Jesus istemez bence Nwakeme’yi. Kendi ekibini topluyor gibi.

Nwakeme + Ghezzal iyi kanat ikilisi olurlar ama Nwakeme’ye verecek para yok Bjk’de şuan. O para olsa Larin’i uzatıp satarlardı bu sene beleşe gidiyor. Nwakeme’de az istemiyor.

He o para bizde de yok. Başakşehir alabilir Nwakeme’yi.

12ye düserse bile, 8+4 de birakirlar. Milli Takim Nations League'de süper takimlara karsi show yapiyor... Ordanda elestiremezler.

Orta saha saplantı haline geldi bende. Bu sebeple tüm hamleler oraya yapılsın istiyorum anasını satayım.

5F36DF8B-6987-4439-9E48-FD197419CD8D.webp

kerem’e bak vazo taksaydın çiçek az olmuş kardeşim.

@Hasan Çam az evvel Kim satıldı gibisinden yazdı bir muhabir sonra sildi twiti(yasaklı olan şahıs değil)
twitterda yazılana göre sakatlığı geçmesine rağmen kampa katılmamış fenerliler kesin gitti gözüyle bakıyor.
fener taraftarinin kalmasi yönünde fikir birligine vardigi yabancilar: kim-szalai-osayi-crespo-zajc-rossi-valencia

fener taraftarinin gönderilmesi yönünde fikir birligine vardigi yabancilar: tisserand-novak-gustavo-pelkas-berisha-samatta-allahyar-meyer-lemos

net olarak cöp/cöp degil kategorisine ayirmislar oyunculari. 2.kategorideki elemanlardan ne kadar az giderse o kadar iyi olur. bunlar zorluk cikarmali.

Eğer çıkış opsiyonu olmasa katılmamazlık yapamazdı. 9 bence doğru ama üstüne Koç 3-5 bir şey atar. 14-15 gösterirler.

Aziz’in Pereira’lı, RVP-Nani-Markovic’li kadro izlenimi geliyor. O zaman patlayınca çıkmaza girmişlerdi, bu sene de patlatmak lazım bunları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt