7+4 mü/ 8+3 mü oda belli değil. yani 12 tane mi olacak toplam /14 mü bilmeden yapmalarına imkan yok sanki 14 de 8 +3 de kalacak gibi.Limitler aciklanmadi yayinci kurulus belli degil ama millet bir sekilde transfer yapiyor
7+4 mü/ 8+3 mü oda belli değil. yani 12 tane mi olacak toplam /14 mü bilmeden yapmalarına imkan yok sanki 14 de 8 +3 de kalacak gibi.Limitler aciklanmadi yayinci kurulus belli degil ama millet bir sekilde transfer yapiyor
fenere baksana adamlarin 14 yabancidan fazlasi olmasina ragmen haril haril yabanci bitiriyorlar7+4 mü/ 8+3 mü oda belli değil. yani 12 tane mi olacak toplam /14 mü bilmeden yapmalarına imkan yok sanki 14 de 8 +3 de kalacak gibi.
açıklamadınız biz de yaptık diyecekler. 7’ye düşmez o sebepten bence7+4 mü/ 8+3 mü oda belli değil. yani 12 tane mi olacak toplam /14 mü bilmeden yapmalarına imkan yok sanki 14 de 8 +3 de kalacak gibi.
rossiyi bilmiyorum dakimi satacaklar galiba.treze 3-5 kagida arasi bir bedelle gelecekmis
fener brumayi kiraladi, wakame transferinden vazgectiler herhal
rossiyi satarlarsa wakameyi alabilirler
bjk-waka olabilir, larin devam etmeyecekse nkudu müzmin sakat
birine kakalayacaklar onu

Jesus istemez bence Nwakeme’yi. Kendi ekibini topluyor gibi.treze 3-5 kagida arasi bir bedelle gelecekmis
fener brumayi kiraladi, wakame transferinden vazgectiler herhal
rossiyi satarlarsa wakameyi alabilirler
bjk-waka olabilir, larin devam etmeyecekse nkudu müzmin sakat
birine kakalayacaklar onu
Kesinlikle MM’nin topla olmayan ilişkisini da gizleyebilecek.cassano veya son necati gibi olabilir...
Fabrizio Miccoli geldi aklımacassano veya son necati gibi olabilir...
fener taraftarinin kalmasi yönünde fikir birligine vardigi yabancilar: kim-szalai-osayi-crespo-zajc-rossi-valenciarossiyi bilmiyorum dakimi satacaklar galiba.
@Hasan Çam az evvel Kim satıldı gibisinden yazdı bir muhabir sonra sildi twiti(yasaklı olan şahıs değil)
twitterda yazılana göre sakatlığı geçmesine rağmen kampa katılmamış fenerliler kesin gitti gözüyle bakıyor.
fenerlilerin bonservis beklentisi uçuk kaça gidecek çok merak ediyorum![]()
rossiyi bilmiyorum dakimi satacaklar galiba.
@Hasan Çam az evvel Kim satıldı gibisinden yazdı bir muhabir sonra sildi twiti(yasaklı olan şahıs değil)
twitterda yazılana göre sakatlığı geçmesine rağmen kampa katılmamış fenerliler kesin gitti gözüyle bakıyor.
fenerlilerin bonservis beklentisi uçuk kaça gidecek çok merak ediyorum![]()
Allahyar Sayyadmaneşşşşşşşbize batistuta gibi forvet lazım
bunlar niye kukla gibi duruyor
ayakkabılardan galiba 47 numara gibi duruyorbunlar niye kukla gibi duruyor
kollar da yukarıdan iple baglı gibiayakkabılardan galiba 47 numara gibi duruyor
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi