Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor 10 sene üst üste cl katılsa yine bizim seviyemizde kulüp olarak diyorum gelme şansı yok. Biz hiç talip olmamışızdır. Doğucan’ı bilmem de ama Eren Elmalı’yı almalıydık. Ülke de sol bek yok.
Heh en güzelini dedin- ülkede sol bek yok ama agresif ileri çıkışı müthiş olan bir sol bekini karagümrük çaldı elinden....

Eski ağırlığı kaybediyoruz "kağıt üzerinde" çünkü 1 sene boyunca medyası taraftarı falan filan iyicene malzeme yaptı bizi - milletin kimlere ne maaşlar verildiği , borçları ankarada nasl silindiğinin arka yüzüne konuşan yok ama. GS başkanı , FT , elden uçanlar , trasnfer, kötü sezon kötü futbol ...başka şey konuşmuyor TV Youtube falan. Diğerlerine gel ama allah allah sanki sefere çıkacaklar

Heh en güzelini dedin- ülkede sol bek yok ama agresif ileri çıkışı müthiş olan bir sol bekini karagümrük çaldı elinden....

Eski ağırlığı kaybediyoruz "kağıt üzerinde" çünkü 1 sene boyunca medyası taraftarı falan filan iyicene malzeme yaptı bizi - milletin kimlere ne maaşlar verildiği , borçları ankarada nasl silindiğinin arka yüzüne konuşan yok ama. GS başkanı , FT , elden uçanlar , trasnfer, kötü sezon kötü futbol ...başka şey konuşmuyor TV Youtube falan. Diğerlerine gel ama allah allah sanki sefere çıkacaklar
Çaldıran gerizekalı hesap vermeli. Kimse artık bilmiyorum. He oyuncuda da sıkıntı var. Yeni yönetimi bekleden kaçtı gitti. Ağırlığımızı kaybetmek değilde baya yavaş ve pasif davranıyoruz.

geçen sezon 30 Haziranda seçim oldu Temmuzda transferleri yaptık avrupa maçlarıda varken

şimdi 30 hazirana kadar hoca işi bitmiş olacak (2 senedir seçim yaparsan haziranda olacağı bu - istikrar yokken işlerin erken bitmesi durumu zor)

Yahu Trabzon nereye iyi yönetiliyor kardeşim şaşırdınız mı ya? Size de gözünüzü kestirdiğiniz her Türk oyuncusu peşkeş çekilse istediğiniz kadar mali yardım yapılsa siz de çok iyi yönetirsiniz merak etmeyin.

Geçecek bugünler de geçecek..

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Turkiyede en kotu yonetilen kulubun yine en basarili olmasi.

bu da bir gercek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt