Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilkokuldan beri. Defterin arka sayfasina kadrolar yapardik. Forum icin soruyorsan 2011den beri. Databasein uctugu donem 1 2 sene bakmadim onun disinda araliksiz 11 senedor buradayiz
ulan tatilde sabah 9da kalkıp gazete almaya gidiyordum fanatik fotomaç ne varsa toplayıp geliyordum. bi kere bile hatırlamıyorum sanırım en erken transfer bitiren takım olduğumuzu

umut gittiyse yapılacak belli
diagne gomis yolla
mohamed sat
halil ve muleka
ereni rotasyona dahil et
başka da yapacak bişey yok

bu bünyeyi acilinden kaliteli 3 os ve 1 a kalite sol açık transferi düzeltir başkası yalan

o zaman maceraya gerek yok okan gelsin başlasın, böyle forvetlerden verişm almayı biliyor, yabancı getirsek bu ne qwk bana yeni golcü getirin der
Bana göre de maceraya gerek yok. Önümüzdeki sene sınırsız item basan trabzon ve sınırsız gücüyle para ve hile basan bir koçspor var. Şu şartlarda yapılacak en mantıklı hamle eldeki kadroya sağlam takviyeler yapmak.

4-5 tane adam akıllı transfer ile işi çözeriz. Halil banko alınmalı bunu yatırımlık oyuncu olduğu için söylüyorum. Ve yeni transfer olarak yazmıyorum.
2 tane sağlam orta saha.
2 tane geriden oyun kurabilen defansif özellikleri yüksek bek
ve olabiliyorsa 1 tane de kanat oyuncu.
Satışların duruma göre de yeni takviyeler.

Şimdilik bizi kurtaracak durum en çok ihtiyacımız olan yer net olarak orta bölüm. Sonra eksiğe göre kiralık vs. hamleler yapılır.
Elimizde iki müthiş kanat var ve bunları yedekleyecek aynı kalibrede yabancı gerekiyor.

----------------------------------Okan(Muslera/Batuhan)------------------------------------
Boey(Yerli/Ali Turap)--Nelsson(Işık Kaan)--Marcao(Yabancı/Emin Bayram)--PVA(Yerli/Luş)
------------------------------------Yabancı(Scout/Berkan)-----------------------------------
Yunus(Morutan/Kılınç)------------Yabancı(Yabancı/Yerli)--------------------Kerem(D.Sinik)
-----------------------------------------Halil(Akbaba)----------------------------------------
---------------------------------Yabancı(Umut/Scout/Beknaz)-------------------------------

Gidenler: Luyindama, Omar, Ömer, Taylan, Cicaldau, Mohamed, Gomis, Fatih, Çipe, Semih, Pulgar, Arda, Diagne, Feghouli, Babel, Ozornwafor(malesef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt