Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.607
- 73.141
- 5.188
ciner üzmez kardeşlerini, makul bişeye bağlanmıştır4,5 milyon euro diyen var 6 milyon euro diyen var Tsliler 3,5 milyon euroya aldık diyolar![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciner üzmez kardeşlerini, makul bişeye bağlanmıştır4,5 milyon euro diyen var 6 milyon euro diyen var Tsliler 3,5 milyon euroya aldık diyolar![]()
Belli olmaz reis yabancı hocalarda transferi hoca geldikten sonra yapmak gerekUmut'u her hoca ister.Daha fazla oyuncu kaptırmadan transferlere hız verilmeli..
Ilkokuldan beri. Defterin arka sayfasina kadrolar yapardik. Forum icin soruyorsan 2011den beri. Databasein uctugu donem 1 2 sene bakmadim onun disinda araliksiz 11 senedor buradayizkaç yıldır transfer takip ediyorsun?
O zamana kadar Umut gibi oyuncular kaçar.Lig'in Gol Kral'ını en az yedeğe isterler..Belli olmaz reis yabancı hocalarda transferi hoca geldikten sonra yapmak gerek
ulan tatilde sabah 9da kalkıp gazete almaya gidiyordum fanatik fotomaç ne varsa toplayıp geliyordum. bi kere bile hatırlamıyorum sanırım en erken transfer bitiren takım olduğumuzuIlkokuldan beri. Defterin arka sayfasina kadrolar yapardik. Forum icin soruyorsan 2011den beri. Databasein uctugu donem 1 2 sene bakmadim onun disinda araliksiz 11 senedor buradayiz
Muleka yerli olsaydi ismi ne olurduMuleka'yı bari alak yav
Yeter abi kamp yemiş gomis totosu 30 atar zatenGomis
Diagne/Mostafa
Eren Aydin
Super lig icin yetmez mi
Gelecek adam raporunu sunmuştur zaten gelip inceleyeceğini sanmıyorum ben öyle ama dediğim gibi td gelmeden transferde ciddi bir ilerleme beklemiyorum ben.O zamana kadar Umut gibi oyuncular kaçar.Lig'in Gol Kral'ını en az yedeğe isterler..
Gomis
Diagne/Mostafa
Eren Aydin
Super lig icin yeterli degil mi
Bence yeterli
umut gittiyse yapılacak belli
diagne gomis yolla
mohamed sat
halil ve muleka
ereni rotasyona dahil et
başka da yapacak bişey yok
Bana göre de maceraya gerek yok. Önümüzdeki sene sınırsız item basan trabzon ve sınırsız gücüyle para ve hile basan bir koçspor var. Şu şartlarda yapılacak en mantıklı hamle eldeki kadroya sağlam takviyeler yapmak.o zaman maceraya gerek yok okan gelsin başlasın, böyle forvetlerden verişm almayı biliyor, yabancı getirsek bu ne qwk bana yeni golcü getirin der
Onuda alamayiz.Muleka'yı bari alak yav