Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir merakım - TS neden istanubla davet ediyor ki topçuyu trabzon yerine ?
Sanırım direkt trabzona uçak yok istanbul ordan trabzon yapıyorlartrabzondan utanıyorlardır

yüksek düşüşe geçen çöplerden uzak durmak lazım, onyekuru, seri, trezeguet,diagne, bunları sadece FIFA , Manager, oyunları oynayanlar istiyor eminimYav trezeguet dillemesi yapıyorsunuz da 5 milyon bonservis 1.8-2 arası da maaş var herifin. Feghoulinin bize geldiği yaşın aynısı.
3+1 sözleşme ister. Yatışa geçmeyeceğini nereden biliyorsunuz.
Elinde yunus varken trezeguet falan almam ha yunus yada kerem giderse de o paraya max 24 yaşında bir oyuncu alınması taraftarıyım.
Şu son transfer politikasından vazgeçelim. 3 sene sonra amacı kalmamış türkiyede takılırım zaten mentalitesindeki oyuncularla değil bir sonraki adımın sevilla, inter olacak diyen oyunculara bakmalı. 5 milyona danimarkadan ne oyuncular çıkarırsın yeter ki görebilen gözler önemli.
Forvet arkası performansı ve potansiyeli nedeniyle. Tabi en büyük pay da Yerli olması ve sana gelmezse rakiplerinden birine gidecek olması..Benim anlamadığım Halil'i daha 1 ay önce kimse beğenmiyordu. Şimdi herkes ister olmuş. He yerli sınırı var gelsin zaten bence de siz niye bir anda "Halil mutlaka gelsin" moduna geçtiniz 1 ayda? Milli takım performansı falan mı? Merak ettiğim için soruyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne fifasi ne fmsi ustat. Trezegueti daha yeni izledik ligde. Herif iyi topcu. Kasimpasadayken de iyiydi. Tsde mart olmadan double double yapinca anlariz nasil topcu oldugunu.yüksek düşüşe geçen çöplerden uzak durmak lazım, onyekuru, seri, trezeguet,diagne, bunları sadece FIFA , Manager, oyunları oynayanlar istiyor eminim
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
no limits o zaman , her kulüpte 20 yabancı var zatenMehmet Büyükekşi: “Yabancı kuralında kulüplerin istediğini yapacağız”
ben pek bı numarasını göremedim başakşehirde , bizden uzak olsun da double double veya triple triple devam etsin kardeşimiz, birdahada Arap oyuncu kulübün kapısından içeri girmesinNe fifasi ne fmsi ustat. Trezegueti daha yeni izledik ligde. Herif iyi topcu. Kasimpasadayken de iyiydi. Tsde mart olmadan double double yapinca anlariz nasil topcu oldugunu.
Alacakken bernardo silvayı alalım ilkay ve kdb yerine.Ilkay olmaz Ben de Bruyne ciyim gelecekse de Bruyne gelsin
Olmaz yeterli bulmuyorum hem emre Kilinç var ve Akbaba dönüyorAlacakken bernardo silvayı alalım ilkay ve kdb yerine.
Doğru Diri bir akbaba kdb etkisi yaratacaktır zaten.Olmaz yeterli bulmuyorum hem emre Kilinç var ve Akbaba dönüyor