Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil pişene kadar yıl 2030 olur. Tamam çok uygun bir bedelle geliyorsa olabilir ama onun harici yolu açık olsun.

Yav trezeguet dillemesi yapıyorsunuz da 5 milyon bonservis 1.8-2 arası da maaş var herifin. Feghoulinin bize geldiği yaşın aynısı.
3+1 sözleşme ister. Yatışa geçmeyeceğini nereden biliyorsunuz.
Elinde yunus varken trezeguet falan almam ha yunus yada kerem giderse de o paraya max 24 yaşında bir oyuncu alınması taraftarıyım.

Şu son transfer politikasından vazgeçelim. 3 sene sonra amacı kalmamış türkiyede takılırım zaten mentalitesindeki oyuncularla değil bir sonraki adımın sevilla, inter olacak diyen oyunculara bakmalı. 5 milyona danimarkadan ne oyuncular çıkarırsın yeter ki görebilen gözler önemli.
yüksek düşüşe geçen çöplerden uzak durmak lazım, onyekuru, seri, trezeguet,diagne, bunları sadece FIFA , Manager, oyunları oynayanlar istiyor eminim

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim anlamadığım Halil'i daha 1 ay önce kimse beğenmiyordu. Şimdi herkes ister olmuş. He yerli sınırı var gelsin zaten bence de siz niye bir anda "Halil mutlaka gelsin" moduna geçtiniz 1 ayda? Milli takım performansı falan mı? Merak ettiğim için soruyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forvet arkası performansı ve potansiyeli nedeniyle. Tabi en büyük pay da Yerli olması ve sana gelmezse rakiplerinden birine gidecek olması..

FVXO7S4XwAEYFDr

ft hocam ve belmas ekibi nasıl bir enkaz bıraktılarsa sağolsunlar herkesin içindeki umudu gtümüze sokup gitmişler

Transfer konusunda hoca belil olmadan yapmamakta doğru bir hareket - alıcaksın adam oynatmazsa sokağa gider o para.

O konuda bir şey demiyorum - ama bu süreçte altyapını tutman lazım.imzalamaya giden potansiyeli arayıp imzalamadan " gel buraya " demen lazım.

Ne fifasi ne fmsi ustat. Trezegueti daha yeni izledik ligde. Herif iyi topcu. Kasimpasadayken de iyiydi. Tsde mart olmadan double double yapinca anlariz nasil topcu oldugunu.
ben pek bı numarasını göremedim başakşehirde , bizden uzak olsun da double double veya triple triple devam etsin kardeşimiz, birdahada Arap oyuncu kulübün kapısından içeri girmesin

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trabzonspor şark kurnazlıkllari peşinde. Fransız kulübü ile anlaşması bir şey ifade etmiyor ki o da haber doğruysa.. Beşiktaş da yıllar önce Metz ile anlaşmıştı. Mondragon sağlam durdu. Olay bu . Umut Bozok sağlam duracak . Gerisi kolay. Ben Umut ve Trazaget işinin olumlu biteceğini düşünüyorum.

Günün asıl olayı Servet Yardımcı denilen Galatasaray düşmanının federasyon dan tekmeyi yemesi oldu.

Dursun Başkan İlk sınavdan başarıyla çıktı. Böyle devam Başkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt