Basganim ders aldı bunlardan. Gönlünü ferah tutHala Dursun'un taninmis bir yabanci teknik direktörü getirebilecegini düsünen naif arkadaslari görmek beni üzüyor.
Ne cabuk unuttunuz bu capsiz adamin ilk baskanlik dönemindeki beceriksizligini.
Basganim ders aldı bunlardan. Gönlünü ferah tutHala Dursun'un taninmis bir yabanci teknik direktörü getirebilecegini düsünen naif arkadaslari görmek beni üzüyor.
Ne cabuk unuttunuz bu capsiz adamin ilk baskanlik dönemindeki beceriksizligini.
Nasıl göndeririz diye bakarsak kimseden faydalanamayız ki. Ne vereceğini bileceğin adamı bulup uygun ortamı yaratmak önemli. İsteklerini karşılayamayacaksan, çalışma konforunu sağlayamayacaksan alma zaten. Ucuz olsun göndeririz diye adam alacaksak en ucuzunu alalım öyleyse daha az zararlı çıkarız.E verdik ve adam yapamadi. Nasil gönderecez? Daha 1.5m alan torrenti gönderemedik
İhtiyacımız olan kalite bi os
ben bu yüzden okan'ı getirme taraftarıyım. kötü giderse göndermesi kolay olurNasıl göndeririz diye bakarsak kimseden faydalanamayız ki. Ne vereceğini bileceğin adamı bulup uygun ortamı yaratmak önemli. İsteklerini karşılayamayacaksan, çalışma konforunu sağlayamayacaksan alma zaten. Ucuz olsun göndeririz diye adam alacaksak en ucuzunu alalım öyleyse daha az zararlı çıkarız.
Twittera girmeyin FT hocam ile gallardoyu kıyaslıyorlar maaş konusunda, adama çöp muamelesi ediyorlar
Son başaksehirde yaptığı transferler kötü olduğu için dem vuruluyor.Ekli dosyayı görüntüle 162816
Okan’a yapılan transfer yakıştırmaları. ve Okan’ın Akhisarda 17-18’de yaptırdığı transferler.
Utanır mısınız sanmam.
Muhteşem bir haberNevzat Dindar: Galatasaray en az 1 transfer mutlaka yapacaktır.
Gallardoyu marcorozu falan hoca diye getirmeyi düşünen adamlar eşşek değillerse berkanın taylanın cicaldaonun yerine de bişey düşünmüşlerdir diye düşünüyorum ben de. Eşşeklerse bilememben bu yüzden okan'ı getirme taraftarıyım. kötü giderse göndermesi kolay olur
baba hoca getirirsek tutmaması halinde sıkıntı büyük
kadromuz sağlam olsa farklı düşünürdüm lakin ortada bir kadro yok
paokrazvan lucescu nerede
Napcanrazvan lucescu nerede
Sami yat artık. Kuruttun nöbeti
Sanmıyorum.Basganim ders aldı bunlardan. Gönlünü ferah tut
Razvan dedin aklıma marin geldi. 2 rumenş yollayıp bi de onu deneyek ama bu tutan cinstenrazvan lucescu nerede
ekibimize yakışabilirNapcan