Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Portekiz ve Flamengodan kovulmus. Tam deja-vu olur.

E verdik ve adam yapamadi. Nasil gönderecez? Daha 1.5m alan torrenti gönderemedik
Nasıl göndeririz diye bakarsak kimseden faydalanamayız ki. Ne vereceğini bileceğin adamı bulup uygun ortamı yaratmak önemli. İsteklerini karşılayamayacaksan, çalışma konforunu sağlayamayacaksan alma zaten. Ucuz olsun göndeririz diye adam alacaksak en ucuzunu alalım öyleyse daha az zararlı çıkarız.

İhtiyacımız olan kalite bi os
EB528D47-B595-4BFD-8085-4A2503F11151.webp

Nasıl göndeririz diye bakarsak kimseden faydalanamayız ki. Ne vereceğini bileceğin adamı bulup uygun ortamı yaratmak önemli. İsteklerini karşılayamayacaksan, çalışma konforunu sağlayamayacaksan alma zaten. Ucuz olsun göndeririz diye adam alacaksak en ucuzunu alalım öyleyse daha az zararlı çıkarız.
ben bu yüzden okan'ı getirme taraftarıyım. kötü giderse göndermesi kolay olur

baba hoca getirirsek tutmaması halinde sıkıntı büyük

kadromuz sağlam olsa farklı düşünürdüm lakin ortada bir kadro yok

Twittera girmeyin FT hocam ile gallardoyu kıyaslıyorlar maaş konusunda, adama çöp muamelesi ediyorlar

Ben de kac gündür girmiyorum. Her yer FT paylasimi kayniyor.

Asagidaki gibi dellenip uygulamayi terk ettim ve bir daha girmedim günlerdir.

ben bu yüzden okan'ı getirme taraftarıyım. kötü giderse göndermesi kolay olur

baba hoca getirirsek tutmaması halinde sıkıntı büyük

kadromuz sağlam olsa farklı düşünürdüm lakin ortada bir kadro yok
Gallardoyu marcorozu falan hoca diye getirmeyi düşünen adamlar eşşek değillerse berkanın taylanın cicaldaonun yerine de bişey düşünmüşlerdir diye düşünüyorum ben de. Eşşeklerse bilemem

Neyse ya okan gelsin kaleye babacanı alır yerli yaparız, ön libero da belki ali çamdalı düşünilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt