Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocayı neden bu kadar küçük görüyor forumun geneli ilginç doğrusu De Zerbinin İtalya'da yaptığını Türkiye Ligi'nde yaptı Akhisarla kupa kazanmak çok önemli bir başarıdır çünkü gelir kalemi ve yeterli bir kadrosu olmayan bir takımla bunu başardı benim en çok içime sinen isim Gallardodan sonra

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben küçük görmüyorum ama geçen sene yapılan yanlış/eksik yapılanmanın bizi getirdiği durum ortada. Okan ve Türk hocaların benzerini yaşatacağını düşünüyorum. O yüzden de soğuk bakıyorum hem okana hem de diğer türk hocalara

Hocam bu liste 2019’da alınan oyuncuları da kapsıyor. 2019’da Başakşehir zaten şampiyon oldu.
Azubuike mesela burda biz almadık diye çokça söven olduğunu hatırlıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 162825

2020 yazı transferlerine bakmak lazım. Şu 7 transfer’den hangisine saçma dersin mesela?
Renktaş şampiyon olduğu dönem aldığı oyuncuların büyük bölümü rotasyon olan isimler. Sadece Crivelli-Aleksic 11 oynatıyor. Kadro planlamasında net kötü bir isim. Aynı zaman oyuncu havuzu dar. Linnes'in kankası Gulbrandsen, Aleksic, Skrtel vs. aldırmış. Dış havuzdan Crivelli ve Ponck var, bunlarda kötü transfer. Ancak oyuncudan verim alma konusunda cidden başarılı bir isim bence.

Ben küçük görmüyorum ama geçen sene yapılan yanlış/eksik yapılanmanın bizi getirdiği durum ortada. Okan ve Türk hocaların benzerini yaşatacağını düşünüyorum. O yüzden de soğuk bakıyorum hem okana hem de diğer türk hocalara
Hiç katılmıyorum bu dusuncene yüzde yüz başarılı olur diye bir şey söylemek kimse için mümkün değil ama başarılı olma ihtimali en yüksek iki hocadan biri Okan Hoca ayrıca Galatasaray'ın isminin manasının farkında olması gerek şu an gelecek hocanın çünkü bu marka ezildi geçen sene dışardan bakan bir hoca eskiden mazisi büyük ama lig de 13. Olmuş bir takıma geliyorum diye bakiyordur Avrupa'da yoksun bu da maddiyatla anca kapatılır getirilmek.istenen hocalar için başarısız olurlarsa sonucu çok vahim olabilir

Hocam bu liste 2019’da alınan oyuncuları da kapsıyor. 2019’da Başakşehir zaten şampiyon oldu.
Azubuike mesela burda biz almadık diye çokça söven olduğunu hatırlıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 162825

2020 yazı transferlerine bakmak lazım. Şu 7 transfer’den hangisine saçma dersin mesela? Bedelsiz Guiliano,Rafael,Hasan Ali çekmişler. Takımda İrfan , Visca falan var daha.
rafael ve berkay dışında iyi transferler yok gibi. benim attığım liste bonservis ücreti ödenenlerdi. bize gelse yine bir en azından 10 15m bonservisle topçu alınacak. ben okan hocanın bu noktada iyi bir takım kurabileceğine inanmiyorum. çekincelerimin nedenini yukarıda anlattım ztn

Okan hocayı neden bu kadar küçük görüyor forumun geneli ilginç doğrusu De Zerbinin İtalya'da yaptığını Türkiye Ligi'nde yaptı Akhisarla kupa kazanmak çok önemli bir başarıdır çünkü gelir kalemi ve yeterli bir kadrosu olmayan bir takımla bunu başardı benim en çok içime sinen isim Gallardodan sonra

okan kendini ağırdan satmayıp naza çekmediği için milletin gözünde değeri düştü hemen. bizim insanımız kendisini dev aynasında gören tipleri seviyor.

Hiç katılmıyorum bu dusuncene yüzde yüz başarılı olur diye bir şey söylemek kimse için mümkün değil ama başarılı olma ihtimali en yüksek iki hocadan biri Okan Hoca ayrıca Galatasaray'ın isminin manasının farkında olması gerek şu an gelecek hocanın çünkü bu marka ezildi geçen sene dışardan bakan bir hoca eskiden mazisi büyük ama lig de 13. Olmuş bir takıma geliyorum diye bakiyordur Avrupa'da yoksun bu da maddiyatla anca kapatılır getirilmek.istenen hocalar için başarısız olurlarsa sonucu çok vahim olabilir

Dursun ve ekibi bize böyle bir tablo çizmedi seçim vaatleri verirken.

rafael ve berkay dışında iyi transferler yok gibi. benim attığım liste bonservis ücreti ödenenlerdi. bize gelse yine bir en azından 10 15m bonservisle topçu alınacak. ben okan hocanın bu noktada iyi bir takım kurabileceğine inanmiyorum. çekincelerimin nedenini yukarıda anlattım ztn
Renktaş şampiyon olduğu dönem aldığı oyuncuların büyü bölümü rotasyon olan isimler. Sadece Crivelli-Aleksic 11 oynatıyor. Kadro planlamasında net kötü bir isim. Aynı zaman oyuncu havuzu dar. Linnes'in kankası Gulbrandsen, Aleksic, Skrtel vs. aldırmış. Dış havuzdan Crivelli ve Ponck var, bunlarda kötü transfer. Ancak oyuncudan verim alma konusunda cidden başarılı bir isim bence.
Ya zaten ülke problemi bu. Okan’ın adam söylememesi lazım. Özellikleri söyleyecek scout tarayacak sportif direktör oyuncularla anlaşıp önüne sunacak.

Okan olsa çoktan açıklarlardı. Fener jesusu getirdiği için turşu büyük oynuyor.

Bu sene beklediğimiz transferler feyk çıkmaz inşallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlış anlamayın da De Zerbi PL’yi ikinci tamamlamış takıma 2 tane atarak yense burda sabah akşam maç videosu dönerdi. Psg,Leipzig,Manu’lu gruptan çıkamadı o ayrı. Zaten imkansız bir işti.

Servet Yardımcı ve Mehmet Baykan Federasyon yönetim listesinden çıkarıldı. Tahkim kurulu. tüm üyeleri ile istifa etti hepsi azılı Galatasaray düşmanı idi
Çok hızlı başladı Dursun Başkan çok. Olay sadece transfer değil...

1-dursunun aday olmasini kim istedi

2-dursunun aday olmasinin onu nasil,niye,nicin acildi

3-yapilmasi gereken secimin erteletme davasi niye,nasil ve nicin isik hizinda karara baglandi

4-mehmet buyukeksi sence secildimi atandimi

5-dursunun td bulmasi,transfer yapmasi,kici kirik altyapi toopcusunu elden kacirmamasi gerekirken niye apar topar daha tanimadigi,listesini bile bilmedigi buyukeksiyi destekledigini acikladi

5-zamaninda demiroren gidince gs dusmanindan kurtulduk,nihat gidince gs dusmanindan kurtulduk da demismiydin

6-servet ahmet mehmet gidince yine gs dusmanindan kurtulmus oluyomuyuz yoksa sistem nihati yollayip nihat gorunumlu mehmetimi goreve getiriyo

Bunlari cevapla diye sormadim zaten cevaplari biliyoruz

Simdi olayin sadece transfer olmadigini senin mi bana soylemen lazim,yoksa benimmi sana rtas

Ya zaten ülke problemi bu. Okan’ın adam söylememesi lazım. Özellikleri söyleyecek scout tarayacak sportif direktör oyuncularla anlaşıp önüne sunacak.
yok öyle bir düzen maalesef. o yüzden iyi takım kurabilecek biri gelmeli. para haryacaksak aradıgımız profil bu olmalı.
harcamayacaksak okan gelebilir. ama bir iki sayfa evel semihle de konustuk bu sefer de taraftar para harcamayacaksak secimden önce neden öyle konustunuz diye sorar

Torrent > Okan
Bende Torrent‘e kizdim son maçlarda
gençlere şans vermediği için, ama adamda bu kaosun ortasında galibiyet alıp almadığına bakar, nede olsa hep gidici gözüyle bakıldı. Adam kadrodan memnun değildi, taktik anlayışı kıt bir takımı emanet aldı. Babel taktik antremanlarını tek anlayabilen oyuncuymuş, o yüzden oynatmış. Ve Arda son iki antremana izinsiz ve habersiz gelmemiş, o yüzden oynatmamış(hani o son maç veda şansı tanımadı polemiği). Böyle şeyleri basından duymadığımız için her konuda adama boş yere yüklenildi. İlk maçtan itibaren yuhalandı zaten Torrent.

Okan’a gelince, önce şu ailevi sebeplerini bir atlatsın, birgün zaten Galatasarayımıza Hoca olacaktır.

Nuri’ye bile daha fitim şu an.

Avrupa’da oynamadığımız bir sezonda öyle fazla macera aramaya gerek yok. Torrent’e 1,5m€ - 2m€ tazminat , sonra yeni yabancı kariyerli hocaya 4-5m € ..

O parayla takıma kaliteli oyuncu alırım daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt