Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saçma sapan iş salı günü mazbatayı aldıktan sonra akşam görev dağılımı yapıldı vs diyelim hadi öyle gitti salı günü çarşamba,perşembe,cuma,cumartesi,pazar geriye kalıyor koca 5 gün ne yapıyor olabilirsin torrent ile bir görüşme gerçekleştirmeyecek kadarda 1 hafta sonraya atıyorsun.

Fazla sürmedi diye biliyorum yardımcılığı.

Pirlo ile ayrıldı işte. Bu konuda en çok bilinen örnek Neeskens’dir. Hollanda’da takım çalıştırırken Rijkaard’ın yardımcısı olmuştu, daha sonra td tekliflerini hep reddetmişti. Düşünsek vardır örnek.

Marco Rose usulu baklava 4-4-2:

Muslera
Lainer Nelsson K.Ayhan PvA
Berkan
Xeka Rieder
Yunus
U.Bozok Sørloth

Pirlo ile ayrıldı işte. Bu konuda en çok bilinen örnek Neeskens’dir. Hollanda’da takım çalıştırırken Rijkaard’ın yardımcısı olmuştu, daha sonra td tekliflerini hep reddetmişti. Düşünsek vardır örnek.
Hamza akhisardan sonra milli takımda ftnin yardımcısı olmuştu yanlış hatırlamıyorsam

İstisnalar her zaman vardır tabi ama torrent üzerinden düşünecek olursak yaklaşık 10 yıl yardımcılık yapmış sonra 1.adam olmak istemiş olmuş artık 60 yaşına gelmiş bundan sonra o yüzden kimseye yardımcı olmaz dedim esasında.

torrent kalırsa şampiyon yapar gibi görünüyor

Ben inanıyorum yapacağına.bunun için gerçekten istedikleri transferler yapılsın,yönetim kesin ve net bi dille oyunculara biz bu adamın arkasındayız desin (bunu oyuncular anlarsa mecburen işlerini yaparlar hoca ayağını kaydıramazlar)birde son üç sezonki gibi ali koç tff yönetse o bile bu kadar bitirmez gs yi denecek türden bi yönetim olmasın tff v.s kurumlardan.o zaman gs makina gibi olur inancındayım.

Ama yönetim kalkıp kendi kafasındaki transferi yaparsa hocanın net arkasında durmazsaa tff kötü yönetim göstermese dahi kasım ortasına gelmeden işte torent başarısız çaycı diyorduk inanmıyorlardı denir ve torent dahi o baskıya dayanamaz kendi bile ayrılır tazminatsız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Tugay Elser
sözleşmesinin son senesi diye leipzig kelepir fiyata almış

Dün bende yazmistim. Böyle adam bile tek senesi kaldi diye 12e gidiyorsa, Yunus ligin icinden gecse bile gelecek sene 10 milyon zor eder. Onun icin simdiden 18-20 serbest kalma maddeli sözlesmesini uzatmaliyiz

Haftasonu Ankara ziyaretleri, Pazartesi on gorusme, Sali Torrent/Sensibile toplantisi, Carsamba Rose'yle son tur, haftaya haftasonu De Zerbi son pazarlik, 28 Haziran Gallardo'yla aksam yemegi, 30 Haziran Torrent fesih, 2 Temmuz Tudor ziyareti, 4 Temmuz Okan+Ahmet Bulut pazarliga oturus, 6 Temmuz Okan duyurulur, 11 Temmuz'da transfer hedefleri belli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt