Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz istesek x3 fiyat çekecekleri adamları yine Trabzon'a peşkeş çekmişler. Düzeniniz batsın.

Düzen kurulu. Şu pozisyon maks 1 saat konuşuldu. Başkanları önceki maçlarda ayağa kaldırdı ortalığı , şuna değinmedi dahi.

Aşağıdaki pozisyona da hadi bizim başkan yok. Diğer başkanlar ses bile çıkarmadı.

Dogucan 1.2 milyon euro ha. Biz Berkan’i 4 milyona aldik. Dogucan’in Berkan’dan farki yok hatta Dogucan daha cok topcuya benziyor.

Biz olsak 10 milyon euro isterlerdi zatende,işte bir tarafta ciner bir tarafta akpspor olunca şaşırmamak lazım.

Fesih bedelleri ödenmiş olsa da,yani fiyatta görünür bir peşkes olmasa da, bize peşinin peşini ödeme talep edenler,vade farksız 3 taksidi kabul etmiş. Paranın kaynağına girmeye gerek dahi yok. Bu konjonktürde Trabzon'a destek verebilen renkdaşları anlayamıyorum.

1655470001427.webp

Fesih bedelleri ödenmiş olsa da,yani fiyatta görünür bir peşkes olmasa da, bize peşinin peşini ödeme talep edenler,vade farksız 3 taksidi kabul etmiş. Paranın kaynağına girmeye gerek dahi yok. Bu konjonktürde Trabzon'a destek verebilen renkdaşları anlayamıyorum.
Kimi tutalim abi Jorge Jesus'u getirmis transferde gozu karartmis her turlu sikeyi goze almis pis Ali Koc'un pis Fener'ini mi. Yoksa surekli bize satasarak gundemde kalma cabasi guden son zamanlarda palazlandigi icin iyice dayanilmaz hale gelen sinekten hallice Bjk'yi mi. Pragmatik davranmak lazim. Konya ustune koyarak devam etmezse serefsiz katil irkci bucuru tutacagima TS'yi tutarim net.

Dursun Özbek'ten profesyonel rasyonel ve dakik yoneticilik meziyetleri gostermesini beklemek de... Bilemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt