Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40m euro muGalatasaray'ın transfer bütçesi maximum 40 milyon €.
![]()
Ctrl V ile denedin mi reis?Ne çıkıyo tam olarak orda..Ben de hep oyle yapiyordum ama son zamanda linki oraya hic yapistiramiyorum. Onceden oluyordu ama.
Mobilden giriyorumCtrl V ile denedin mi reis?Ne çıkıyo tam olarak orda..
satıslar dahil miBonservis ve hoca bütçesi max. 40 milyon €. Bunun altına bitirilmeye çalışılacak.
Nere alıpn knk 2.5 net maaş diolarAl denayeri 3-4-3 oynatacak hoca bul.
O zaman boey de, pva da verimli olur.
Orta sahaya 2 tane net yeni çift yönlü orta saha al(parayı buraya harca harcayacaksan)
Kanatların biri kerem diğeri yunus olcak zaten.
Forvette de gomis/diagne/Mm var. Bunlardan birini düşünmüyorsan eğer umutu alırsın birine yol verirsin.
Ondan sonrası için de kanatları yedekleyecek 2 oyuncu. İkisi de atletik geçen videosunu attığım biri sağ diğeri sol yılan gibi kıvrılarak giden arkadaşları al.
Keyfine bak.
Bu seneyi geçiş dönemi olarak düşünsen yeter. Hiç öyle 5 milyon isteyen ekibe falan gitmeye gerek yok.
Takımdaki diğer oyuncularla zaten farklı pozisyonlar da oynarsın her türlü.
Transfer yapmak istersen olur.
20 milyona taş gibi takım kurarsın. Taş
Güzel para...Bonservis ve hoca bütçesi max. 40 milyon €. Bunun altına bitirilmeye çalışılacak.
Hoca ve transfer bütçesi dedi sadece maaş falan içinde değil sadece transfer ve hoca için ayrılan bütçesatıslar dahil mi
@Vasfi Vural Mobili ben bilmem bilse bilse Vasfi bilebilir reis..Mobilden giriyorum
ben onu mu sormusum?Hoca ve transfer bütçesi dedi sadece maaş falan içinde değil sadece transfer ve hoca için ayrılan bütçe
Satışlar hariçben onu mu sormusum?
bu marco rose tuchel'e benzer şekilde reddetti bizi. kaderleri aynı olmaz inş. tuchel üzmüştü