Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1655508477440.webp

Şu adami görünce sinirlerim zıplıyor. Konuşurken itici el kol hareketleri ve vücut dili. Bjk yi beyninde Dünyanın en büyük kulübü olarak görmesi. Bjk güzellemeleri. Sürekli beşiktaş şöyle besiktas böyle. Bunu dinleyen Real Madrid yada City için konuşuyor sanar. Şu Kemal Sunal'ın Davaro filminde davaroyu öven adamlara benziyor aynı. Tarzida öyle zaten. Ve konuşma tarzı inanılmaz itici. Bu adam bu mesleği yapıyorsa herkes yapar

Harika olurdu, basit hatalarını azaltırsa önümüzdeki 10-15 yıla damga vuracağını düşünüyorum. Ancak Tenis Şubemizin bütçesi yetmez sanki?!;)
Evet, ayni isimden iki tane var. Benim yazdigim Racing Club oyuncusu, digeri tenis. Iki ismi var da basit sekilde yazdim.
Gallardo gelirse Arjantin liginden kimi ister diye video filan arastirmistim.

Şu adami görünce sinirlerim zıplıyor. Konuşurken itici el kol hareketleri ve vücut dili. Bjk yi beyninde Dünyanın en büyük kulübü olarak görmesi. Bjk güzellemeleri. Sürekli beşiktaş şöyle besiktas böyle. Bunu dinleyen Real Madrid yada City için konuşuyor sanar. Şu Kemal Sunal'ın Davaro filminde davaroyu öven adamlara benziyor aynı. Tarzida öyle zaten. Ve konuşma tarzı inanılmaz itici. Bu adam bu mesleği yapıyorsa herkes yapar
tam bir yavşak diyebilir miyiz?

bjkli ve fenerli kimseyi dinlememek sinir stresi oldukça azaltıyor. 2 senedir herhangi birini görürsem kapatıyorum missssss

Şöyle de bir şey söyleyeyim, herkes Rose hakkında Alman pres gücü yüksek falan demiş ama, reddite girip Dortmund ve gladbach taraftarının Rose hakkında söylediklerine bi bakarsanız, hiç de öyle olmadığını görürsünüz.

Adamlar rezalet sıkıcı bir oyun oynadıklarını söylüyorlar, link isteyen olursa atabilirim.

De Zerbi hakkındaysa cidden daha kötü bir şey okumadım yabancı kaynaklardan, hep yükselişte olan bir adam, o yüzden bence en güzeli oldu Roseden vazgeçilmesi
Reis r/soccer'i fazla ciddiye alma orasi eksisozluk gibi bir yer.
Şu an Avrupada De Zerbi vs Rose falan diye sorsan dalga geçerler cidden. De Zerbi top top menajerlerle anılıyor
Gecmezler niye gecsinler birbirine yakin isimler hatta Rose bir adim onde.
Bizim takım komple değişmeli bu oyun için, geçelim
Takim her turlu komple degisecek. Burada felsefi karari dogru vermek onemli zaten kadroyu bir transfer doneminde denklestiremezsin. Biz uc yoldan birini sececegiz ya pres oncelikli yapilanacagiz ya pas oncelikli yapilanacagiz ya da felsefelerin cani cehenneme diyip pragmatik davranan birini getirip gunluk davranacagiz. Hepsinin artilari eksileri var ama ben oyuncu yetistirme odakli pres yapilanmasi taraftariyim cunku benim bildigim Galatasaray budur. Bu ayarlara donmemiz gerek. 80'ler sonu, 90'lar Galatasaray'i da buydu, 3. F.T. donemi de buydu.
Geçen sene Sassuolo'yu bu oyun için takip ettim renktaş. O dönem Klopp'un geçiş oyununun PL-dünya futbolunu esir alması gibi bu cesur oyunun benzer etkiyi yaratabileceğini düşünüyordum ama Shaktar'da üst seviyede pek başarılı bulmadım. Topla çıkarken bayağı zorlandı. Ne kadar üst seviyede oynanabilir soru işaretlerim oluştu. İyi hoca olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii ki.
Kral bence Italya cok muhim futbol ulkesi su an her ne kadar tassak oglani konumuna konsa da 80'ler 90'lar su an PL neyse o zaman Serie A oydu. Hatta 2000'ler basini da katabiliriz bu ise Calciopoli'ye kadar. Yalniz ciddi geriye gittikleri hala toparlayamadiklari da bir gercek. Sebebini ben kendilerini dev aynasinda gormelerine, gecmise takilip kalmalarina ve eski metodlardan vazgecmemelerine bagliyorum. Bes buyuk lig icinde ornegin yabanci hocalara en az sans verilen ligdir, yabanci hoca calisirsa da Mihajlovic, Tudor gibi orada oynamis adamlar tercih edilir. Genc oyunculara sans verilmez. Her sey bir nebze medyatik ve siyasi ilerler hala. Bize cok benzerler zaten bizim ligimiz de o devirden kalma. Neyse bence uyuyan dev uyaniyor yakin donemde bu ligde oyun anlaminda ezber bozmaya calisan devrimci degisik hocalar turedi. Ornegin Fiorentina'daki Italiano'yu cok begenirim. Neyse bence De Zerbi de bu devrimin en onemli ayaklarindan biri. Shakhtar'da ne sorunlar yasadi dedigim gibi bilmiyorum ama bu sezon neredeyse firesiz gidiyormus Shakhtar kagit ustunde iyi duruyor. Kaldi ki Kiev gecen sene sampiyon olmustu yani oyle alistigimiz her sene sampiyon olan Shakhtar'a geldi de denemez. Her halukarda denemeye deger bir isim zaten ikna olacak mi asil soru bu sanirsam. Soru isaretleri olmayan hoca adayi diye bir sey yok zaten bence.
hiçbirini yapamayız muhtemelen.
Hos adamsin komiksin ama bu gamli tarzini begenemiyorum reis. Belli mi olur bekleyip gorelim Galatasaray ulkenin kalanina benzemez. Biz Fener gibi degiliz adam harcayarak yola koyulmayiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt