Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanılıyorsun satılması gereken adam marcao, 6ya top çıkarabilenbi adam al marcao eksikliği hiç hissedilmez. Dünya kupasında Nelssonu ahlarla vahlarla izleriz satarsak
Danimarka maclarını izledin mi?
Marcaosuz nelssonu elek ettiler elek nereye yetisecegini sasirdi. Aynısını yaşarız.
Ha 20 milyon civarına satılırsa halaylar eşliğinde el sallarız ama yerini doldurabileceğimizi de düşünmüyorum.
Son 10 yılda yaptığımız bons harcamarını düşününce bi panik atak yaşıyorum para mundar olacak gibime geliyor.
Sağlam talibi yoksa gitmesin bir yere kalsın

Saçma sapan bir hoca getirip sezon ortasında gönderecekseniz hiç durmadan Fatih Terim'i getirin. Sezon ortasında adamın kapısını çalmayın. Bu yüzden yabancı hoca tercihi çok önemli. Hata lüksümüz yok.

De zerbi,rose,gallordo konuşuldu sadece ama farklı bir yabancı hoca ile temas var bence.Son çare okan cepte nasılsa diye rahat rahat süreyi kullanıyorlar.

ertyguhj.webp

Torrent Espanyada belki kulüğ bakıyordur önceden görüştüğü falan varsa - öylesine gitmemiştir. Hatta burada değilse defter kapatılmış bile olabilir diye bakıyorum... sabrediciiz

Seçim öncesinde hoca ve transferler konusunda renk verilmemesini, seçimin etkilenmemesi adına bir strateji olarak düşünüyordum. Ancak gelinen noktada ne transferler ne de hoca konusunda hiçbir ilerleme olmaması kafada net bir düşüncenin olmadığını gösteriyor. Anlaşılan net bir futbol aklı yok ve her kafadan bir ses çıkıyor.

Hoca konusunda Rose veya Gallardo olmuyorsa ki görünen olmayacak hiç zorlamanın manası yok. Okan Buruk yukarıdakiler hariç adı geçen diğer hepsinden daha iyi teknik adam. Ayrıca risk ve maliyet çok çok az. Okan Buruk'a kesinlikle düşünmüyoruz diyorlarsa Torent kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt