- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koltuk takımı bi tarafına girsin onundünkü fransızca konuşulan hocayla görüşülecek duyumunun fos çıkmasına dokundurmuştum hocam![]()
Bülent korkmaz'da oldu.Altyapidan cikmis ilk tdmiz okan olacak galiba
AynenOnun cocugunda mi problem vardi
düzelttim biri yanlış yazarsa diye pusuda mı bekliyodunTaliscayı klonladık mı reis?
koltuk takımı bi tarafına girsin onun
bu piyasada 13-14 falan marcao için az bence. 20 milyon civarına getirmemiz lazım. sol ayaklı kaliteli stoper kıymetli bir oyuncu türüYerine asagi yukari ayni kalitede alabilecegin beles bi alternatifin olacagi icin
Ayrica marcao max 18-20 eder
Alakası yok gördüm söyledim.düzelttim biri yanlış yazarsa diye pusuda mı bekliyodun![]()
1 yerli sağ ve sol bek+ 2 orta saha+ Mostafa'nın gideceğini düşünerek 1 forvet lazım. Bu mevkilere önerilerime gelecek olursak:
Yerli sağ bek: Mert Müldür: Teklifim Cicaldau(Romenlerin piyasası oluyor İtalya'da+ Taylan(bir ara istedikleri söyleniyordu veya 1-2 milyon) olmuyorsa altyapıdan Ali Turap
Sol bek: Kazımcan Karataş- Süleyman Luş
Orta saha: Onyedika veya Morita (biri oyununu hızlandırır ama fizik olarak zayıf kalabilir diğeri fizik olarak daha iyi) - Evander
Forvet: Dovbyk veya Jörgen Larsen
çocuk bizi istiyor kesinumut bozok ts işi olmamış. ts halletmeye çalışıyormuş. neden bitirmiyoruz bu transferi?
Çok mantikli konuşuyorsun sasirticiyunuz ve kerem kanatları ile şampiyon olamayız
kadrolarımızda arkaya yabancı doldurmaktan vazgeçelim
Çok mantikli konuşuyorsun sasirtici
Sucukcular Dursun basgan ne derse ona her derler kusura bakmauA nın açıklamasını bekleyin
son kez yazıyorum okan gelmicek
Lorient tarafının sıkıntı çıkardığını yazmışlar ama umutun da cok hevesli olacağını sanmıyorum ts içinçocuk bizi istiyor kesin
aksi halde k.paşa'da olurdu zaten
bizim çapsızlar çözmeli bu transferi