Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu taliskaya pahalı diyorlar. Galatasaray ucuz mu? bıktık dümdüz adamları izlemekten. hem ucuz olsun hem hagi olsun. ne güzel dünya senelerce bu hayal..
Valla gelsin ya. Kilit açacak adam yok kalite görmek istiyorum ben. Sidik zoruyla topu kaleye sokuyoruz resmen

maçı GS TV verir inşallah @Can Erden senin begendiğin abdulsamed için biri ulkenin en potansiyelli solbeki ama hocası sol açık oynatıyo diye eleştirmiş

o yaşta çok farketmez yav açıkçası - açıkta başlar ofansifi gelişir beke döner. Fizik gelişiminede bağlı sonuçta

o yaşta çok farketmez yav açıkçası - açıkta başlar ofansifi gelişir beke döner. Fizik gelişiminede bağlı sonuçta
altyapı hocalarını eleştirenler çok twitterda.çocukların akrabaları sanırım coğu.abdulsamedi bende begendim ama hakikaten solbek olabilir.sol açıkta devamlıgıı yok henuz,arada patlayıcı gücü var

bu taliskaya pahalı diyorlar. Galatasaray ucuz mu? bıktık dümdüz adamları izlemekten. hem ucuz olsun hem hagi olsun. ne güzel dünya senelerce bu hayal..

Ya suna 4 verdin diyelim senelik

Banko verim alacagini biliyorsun

Bunun yerine yarim yarim adamlari aliyorlar daha pahaliya mal oluyor

Sabancinin guzel bi lafi vardir

Ucuz mal alacak kadar zengin degilim diye

bu bernadeshi italyanın 10 numarası ama forvet arkasında oynayabilyo mu?italyada da o bölgede mi oynuyo?yunus neticede sag kanat.bernardeshi sag kanat ve sol kanat gözukuyo transfrmarkette.:censored:

altyapı hocalarını eleştirenler çok twitterda.çocukların akrabaları sanırım coğu.abdulsamedi bende begendim ama hakikaten solbek olabilir.sol açıkta devamlıgıı yok henuz,arada patlayıcı gücü var
eleştirmek nomral - hiç biri ne kadar dahil belli değil + şu elden kaçma konusunda hocan/koçun ikinci anne-baba sayılır , hiç biri müdahele edip "yav sabret " vs diyemiyorsa - yönetime direkt bildiri yapamıyorsa ne işe yarıyorlar.

hani Tarihçi bir adam varmış ya Kıvırcık soyadlı .. ona değilde esas yönetime ya da futbolla alakalı adama rapor verememek - "yav bakın bu çocuk gidecek" diyememek acizliktir yönetim becerisizliği haricinde

okan umarım hamzanın buraga falan taptıgı gibi takımdaki berkana,taylana falan tapmaz.:crushed:

Tr liginin buglari

Bekler brezilyali teknik olacak
10 no skorer olacak
9 no hayvan gibi guclu olacak
1 kanadin hizli olacak
1 kanadin 10 no kadar teknik olacak
6 no setde kesici cikisda pasor olacak
8 no skorer olacak
Stoperlerin sakar olmayacak
Kalecin guven verecek

Gerisini koy göke rehvan gitsin altyapi, genc yetenek, ortalama turk topcusi ile doldur yetiyor tr ligi icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt