Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.907
- 11.247
- 1.838
nalbant asireti tehlikelidirSemih normal biri değil dikkat et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nalbant asireti tehlikelidirSemih normal biri değil dikkat et
Bize bir hakareti yoksa fenerbahçeli olsa nolur. Işini iyi yapıyor da gelsin.Ekli dosyayı görüntüle 163195
Tahminim fb geçmişi yüzünden İrfan Saraloğlu'nu kastediyor. 2013'ten beri Okan Buruk'un yardımcısı. Gittiği her takımda da onun ekibindeydi.
Israrla Morutan diyorum
Okan ile bambaşka bir seviyeye çıkabilir
O çocuktan çok ümitliyim halen
Semih normal biri değil dikkat et
Valla gelsin ya. Kilit açacak adam yok kalite görmek istiyorum ben. Sidik zoruyla topu kaleye sokuyoruz resmenbu taliskaya pahalı diyorlar. Galatasaray ucuz mu? bıktık dümdüz adamları izlemekten. hem ucuz olsun hem hagi olsun. ne güzel dünya senelerce bu hayal..
maçı GS TV verir inşallah @Can Erden senin begendiğin abdulsamed için biri ulkenin en potansiyelli solbeki ama hocası sol açık oynatıyo diye eleştirmiş
altyapı hocalarını eleştirenler çok twitterda.çocukların akrabaları sanırım coğu.abdulsamedi bende begendim ama hakikaten solbek olabilir.sol açıkta devamlıgıı yok henuz,arada patlayıcı gücü varo yaşta çok farketmez yav açıkçası - açıkta başlar ofansifi gelişir beke döner. Fizik gelişiminede bağlı sonuçta
bu taliskaya pahalı diyorlar. Galatasaray ucuz mu? bıktık dümdüz adamları izlemekten. hem ucuz olsun hem hagi olsun. ne güzel dünya senelerce bu hayal..
Ufurmesin yav, bilse isim yazar. Taraftari gaza getirmesinSerhan Türk
Galatasaray’ın transfer listesinde çok önemli ve yıldız oyuncular var...
Özel uçaklar devreye girecek taraftarın mutlu olacağı isimler bunlar... (A Spor)
Haydaa
eleştirmek nomral - hiç biri ne kadar dahil belli değil + şu elden kaçma konusunda hocan/koçun ikinci anne-baba sayılır , hiç biri müdahele edip "yav sabret " vs diyemiyorsa - yönetime direkt bildiri yapamıyorsa ne işe yarıyorlar.altyapı hocalarını eleştirenler çok twitterda.çocukların akrabaları sanırım coğu.abdulsamedi bende begendim ama hakikaten solbek olabilir.sol açıkta devamlıgıı yok henuz,arada patlayıcı gücü var
fenerliyse gelmesinBize bir hakareti yoksa fenerbahçeli olsa nolur. Işini iyi yapıyor da gelsin.
Bu fenerli emre kaplan ortalık karıştırıyor sadece
hiç sanmam ya - kafası çalışıyor birde TRnin profilini bildiği için beklentiyide biliyordur.okan umarım hamzanın buraga falan taptıgı gibi takımdaki berkana,taylana falan tapmaz.:crushed: