Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.973
- 73.501
- 5.188
Artık gelsin transferler, hocanın imzalmasını beklemeye gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orhan ın bizle alakası yok avcının yardımcısı o trabzonda sıkıntı olabilir dedikleri.
belki herif mutlu, isteseydi uzatmayip imza parasida alirdi temizbardakçı sözleşme uzatırken düşük çıkış maddesi koymadıysa ben olsam 2mden fazla vermezdim. mevlana şekeri yemeye devam etsin
ak
özür dilerimbelki herif mutlu, isteseydi uzatmayip imza parasida alirdi temiz
Orhan ak ne için floryadan girecek kiak
ula adamın adını anmak istemiyorum zorla seceresini dokturuyorsun :d
Kanka bu sadece tr liginin bugı mı oluyor
Yillarin tecrubesiyle 8-10 arasi keremi vermezsek pisman oluruz
Bence kereme kimse 15-20 arasi vermez
Max 12 olur
O parapyada vermeyince elinde patliyor topcu
Aksi kanitlanmadi daha ozellikle turk topcularinda
isconun en son attığı gol bu olabilir tabi 5 sene önce falan![]()
![]()
isco mu bernardeshi mi
Yalandır yav
Doğruysa da imzalamasaymış ne yapmışlar çocuğunu mu esir almışlar. Kalsaymış rizede vermiyorlarsa da bize.
Zaten kazmanın teki. Fenerden gittikten sonra herifin 2 senede toplam 5-6 golü var. Yaşı da 28 olmuş. Ne hayır gelir ki bundan artık
özür dilerim
Önce elimizdeki eren aydini degerlindirelim derim ustatgelecek vaadettiğini düşünüyorum da ondan
Bütçe onayı alması lazım yönetim resmi sözleşmeler içinArtık gelsin transferler, hocanın imzalmasını beklemeye gerek yok
su an 8 veriyorlarsa seneye hicbirsey yapmasa 5 falan vermezler. bir anda sıfırlanır piyasası. cv'si olan bir topcu degil kerem.Olabilir dediğinde şu an 8 veriyorlarmış, seneye hiçbir şey yapmasa 5 milyondan verirsin en kötü. 3 milyon € için değmez. Bizim yapacağımız iş iyi bir kanat daha alıp güçlü bir rotasyonu sağlamak olmalı. Bu fiyatlara satmak değil.
Sen var ya uslanmaz bi futbol profusungelecek vaadettiğini düşünüyorum da ondan
Alaınlar neyi bekliyolar, herkes adayken gsnin kaybedecek 1 snsi yok diyorduBütçe onayı alması lazım yönetim resmi sözleşmeler için
Önümüzde ki hafta sıcak bir hafta olabilir.Alaınlar neyi bekliyolar, herkes adayken gsnin kaybedecek 1 snsi yok diyordu