Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayin cumhurbaskaninin sayin kardesi bu transfere mudahil oldu sayin osman cevik bey

Hani hatirlatayim :)
Olayları az çok biliyorum da bize gelmediği için de yas tutmamıştır. Yas tutacak hüngür hüngür ağlayacak kadar gsli ise de atmasaymış imzayı. Hadi yerli olsa silivri milivri bişeyler çıkarırlar diye korkar da Türk bile değilsin be adam sen de dik duramayacaksan kim duracak

?
1655590379783.webp

Bütcemizi asmadan en kaliteli oyunculari kadromuza katmaliyiz. Umut Bozok 2-3 civari komik bir rakama TS'ye gitmek üzere. Orada araya girsek Umut hemen bize imza atar. Böyle bir oyuncuyu kacirmamak lazim. Arkada Muslera, önde Gomis 2 tecrübeli oyuncu. Buraya orta sahaya bir tecrübeli oyuncu daha eklenirse yeter de artar bile. +30 ve üstü bir oyuncu alinirsa yeterli olur.

Kerem iyi topcu

Ama ozellikle rakiplerin bizi soldan soldan vurmalarida kerem yuzunden

Defansif acidan koca bir 0 ve arkasinda ki solbek ilede hicbir sekilde etkilesimde degil ve solbekin %50sini emiyor

Hic populizme gerek yok

8 veren 10da verir 10a direkt satarim

Bizde masallah gok tavan avrupada kendinide gelistirir bizde anca geriye gider

Tarih boyunca kac kere yasadik bunu

Tsrih tekerrur

Sat gitsin

bjkye gitmek istiyorum haberleri çıktıktan sonra saçma geldi reis biraz bana. büyük takımda oynamak istiyorsan koyar geçerdin 2mlik sözleşmeyi hem konyaya para kazandırırdın hem de hayalini gerçekleştirirdin. sınır 8+3te kalmışken bardakçıya kimse 4m 5m vermez.
imzalarken kolaylik sozu almis , sezon baslamadan fb veya bjk´ye gider bjk olasiligi daha yuksek hem kendi bjkli hem orda oynama sansi daha yuksek

Kerem iyi topcu

Ama ozellikle rakiplerin bizi soldan soldan vurmalarida kerem yuzunden

Defansif acidan koca bir 0 ve arkasinda ki solbek ilede hicbir sekilde etkilesimde degil ve solbekin %50sini emiyor

Hic populizme gerek yok

8 veren 10da verir 10a direkt satarim

Bizde masallah gok tavan avrupada kendinide gelistirir bizde anca geriye gider

Tarih boyunca kac kere yasadik bunu

Tsrih tekerrur

Sat gitsin
Satalım satmasına da teklif var mı üstat?

Alaınlar neyi bekliyolar, herkes adayken gsnin kaybedecek 1 snsi yok diyordu
onu bende merak ediyorum- Haluk Yürekli Temmuz başında yapılacak o kongre dedi (hatta bütçeyle beraber - tanıttıkları projeler için yetki onayı almak istiyorlarmış)

bencede epey geç bir süre, bana sorsan bu hafta TD netleşir eder vs - sonraki hafta dicem ... zaten Temmuza giriyoruz

su an 8 veriyorlarsa seneye hicbirsey yapmasa 5 falan vermezler. bir anda sıfırlanır piyasası. cv'si olan bir topcu degil kerem.

7 milyon lira alıyor, bugün 350 bin €. Seneye ne olacağı belli değil. Camp Nou’da 11 çıkmış adam. Çift hane sezonu var. CV yaptı bence. Maaş dertleri yok vs. Alıcı bulamama durumu olmaz. Satıp yerine koyacağın adama vereceğin maaş yerli alsan bile daha fazla olacak. Değerinin 8-10 olduğuna katılabilirim ama satmanın bize maliyeti daha fazla. Böyle olunca değeri bu satalım demek saçmalık.

1sn düşünen bizden değildir
gayriresmi teklif dedi ama karşısındaki adamın dediğide doğru 8.5 M na sattın diyelim yerini o paraya doldurabilecek misin ? (Yerli olarak zaten çok zorda)

orda da hakkı var biraz yav . 12-15 arası zorlanmalı bana göre (ama sonraki satış, ama bonus artık nasılsa - total gelirden bahsediyorum), adam daha çok genç, karar mekanizması sıkıntılı top ondayken bazen en büyük defosu o

onu bende merak ediyorum- Haluk Yürekli Temmuz başında yapılacak o kongre dedi (hatta bütçeyle beraber - tanıttıkları projeler için yetki onayı almak istiyorlarmış)

bencede epey geç bir süre, bana sorsan bu hafta TD netleşir eder vs - sonraki hafta dicem ... zaten Temmuza giriyoruz
Futbolun o bütçe ile alakası yok. O amatör branşlar ve çalışan maaşları için daha çok amatör branşlarda protokoller yapılır açıklamalar sonraya kalır sadece. Temmuz başında da hem bu bütçe hem de proje yetkilerini almaya çalışırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt