- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Moder capraz bag kopartmis. Bizi uzenin cidden cocugu olmuyor.
simdi sira itson da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moder capraz bag kopartmis. Bizi uzenin cidden cocugu olmuyor.
valla yazdım ben de ama imkansız isimler bencebahsettigi oyuncular ndomblee ve lo celso
bize transfer olmayan adamlar neyse de bizde forma giymis oyuncularin fbjk tercihleri daha vahim. kuru ve denayer'i tjk istiyor diyorlar. bu namussuzluga giriyor artik. bilerek yapiyorlar.
bu cocuklari kac kez izledin? emin bayram 1.stoper yedegi olacak planlanmali bu sene.emin bayram
isim kaan
emrehan uzun
niye 6m euro stopere verelim murphfield
valla yazdım ben de ama imkansız isimler bence
bonservisini alamayacakları topçuyu getiremezler
bu cocuklari kac kez izledin? emin bayram 1.stoper yedegi olacak planlanmali bu sene.
15 çekerler en azndombele serbest dususte
Ikisi de bitik15 çekerler en az
barkley ile bakayokoyu alabilrizi fırsat transferi olarak mesela
en az 18 , makbulu 20 ve uzerine satilmali vurgusunu ilk marcao sevilla haberleri ciktiginda nacizane belirtmistim.25 getirsin ve gitsin
bu kerem içinde geçerli sayılır açıkçasımarcao kalirsa , takimda kalip ,gonderilmedigi icin isteksiz vs de olabilir. bu denklem iyi tartilmali.
15 çekerler en az
barkley ile bakayokoyu alabilrizi fırsat transferi olarak mesela
valla net 10m maaş verip 1 sene oynatacağım topçu görmek istemiyorum ben zaten cl falan da yok heriflerin salma ihtimali hiç az değilIkisi de bitik
orası öyle fakat salma ihtimali de var son maçlara dorundombele kiralik olursa gobek atarim
muazzam adam ama tottenhamda yapamadi
arkasina capa bir 6 koy, keyifle mac izle
orası öyle fakat salma ihtimali de var son maçlara doru
Barkley chelseade saliyor burada sahaya nargile actirirvalla net 10m maaş verip 1 sene oynatacağım topçu görmek istemiyorum ben zaten cl falan da yok heriflerin salma ihtimali hiç az değil
valla ben bakayoko lingard isterim olabilitesi daha yüksek hem deBarkley chelseade saliyor burada sahaya nargile actirir
sizi bilmem ama ben kalede ve defans blogunda toplam 5 yabanci görmek istemiyorum. benim zoruma gidiyor.
premier lig oyuncu havuzuna giren bir ingilize hayat güzel yav. adamlar kücük takimlarda bile büyük paralar kazaniyor. bugün gitmek istese everton, leeds ve aston villa gibi kulüpler pesinde kosar.Barkley chelseade saliyor burada sahaya nargile actirir