Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yani baskanlarıyla sorun yaşayan,
Her hafta hakemler tarafından saha dısına kovulan takımı her hafta tribünden takip eden,yeteneksiz,vasat oyuncuları klube toplayıp milyon liraladı sokağa attıran,ver yana dön sağa dön geri oyun sistemi tarih olmasına rağmen onda ısrar eden Sinyor Terim bu sene olmayacak mı😔😔😔😔😔😔

transferi düşünülen oyuncular okana buruk'a sorulmuş soruluyormuş zati. yabancı td isimleri kolpa mıydı diye düşündürdü. dış basında hiç haber çıkmamıştı cunku

Geçen sene bu dönem gelmesi gerektiğinden bahsettiğim Okan Buruk bir sene gecikmeli geldi. Olan çok kötü bir sezon yaşamamıza neden oldu. Ve geçen sene en çok transfere para harcamamıza rağmen elde var 0.
Okan Buruk çok doğru bir tercih. Avrupa'da da başarı elde etti. Çeyrek final başarısı var.
Bence Okan Buruk başarılı olacak. Teknik direktör olmasına çok sevindim.
Marcao giderse eğer iyi para veriyorlarsa gitmesini isterim. Onun yerine Denayer. Luyindama'da kiralıktan döndü. Ya da uygun yıllık ücretle Vida.
Kerem giderse gitmese de Trezeguet alınmalı.
Forvette Mohamed giderse Umut Bozok ve Muleka . İkilinin uyumu müthiş. Ya da ucuz maliyetli Boupedza.
Yerli havuzunu genişletmek içinde; Can Bozdoğan, Yerli bek, Abdulkadir Parmak.

Uğur Karakullukçu: Cenk Ergün’ün listesinde Denayer var. 1 milyon € imza parası ve 2,5 milyon € maaş istiyor.

Talisca kılçıksız 7.5m euro alıyormuş + bir sürü sponsorluk reklamdan da para götürüyor orada. Trye gelmesi imkansız
1655625855451.webp

Uğur Karakullukçu'nun dediği doğruysa Denayer yıllık 2.5 net ve 1'de imza parası istiyormuş. Bu çok çok fazla asla verilmemeli ki ben forumun aksine Denayer'in iyi bir futbolcu olduğunu da düşünmüyorum.

Bizim geçen yılda yaptığımız ender doğru işlerden biri maaş politikası olmuştu. Şu an Marcao ve Nelson çok daha azına oynuyorlar. Gidip Denayer'e falan istediği rakam verilirse maaş dengesi bozulur, her oyuncu huzursuzluk çıkarır. Bizim yapmamız gereken geçen yılki politikayı devam ettirmek. Ayrılan olsa bile taviz verilmemeli. Scout ekibinin elinde isim vardır mutlaka yeri doldurulur.

Denayer ve trezegeyi unutup scouta yönelelim, yine ortasahadan başka her mevkiden adamların isimleri geçiyor deli olacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt