Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan gittikce tolga cigerciye baglamaz umarim.

Sadece orta saha 3 transfer lazim kaliteli. Bu oncelikli olmali. Gerekirse butun butce buraya da harcanabilir ben okeyim. Orta sahasizliktan öldük 2 sezondur.
%100 bencede öyle

ama misal şimdi Cica var - yararlanamıyorum diyip yunusvari oynayıp gelişsin diye Morutan'ı kiraladın 10 M opisyonlu (yükselirse elden kaçmasın diye) . yabancı dengesini düşünerek enteresan işler

OS ile beraber bir sağ bek konusuda var - Omar Boey'den biri fazlalık ama işte kararda veremiyorsun. birisiin yaşı potansiyeli diyorsun diğerine çalışkan diyorsun.

Yabancı sayısı konusu işi zor.

Altyapıdan adam kullanılacağınıda düşünüyorum sezon içinde görürüz muhakkak

persembe-cuma anca aciklanir okan. umarim simdiden bir liste felan hazirdir. gec kaldik iyice.

OS icin berkayi da almak gerek rotasyon icin, iyi oyuncu

Bu sezon Fenerbahçe ve Trabzon en kötü konferans gruplarına kalıp orada bir tur atlar. Ön elemeler dahil şöyle 10-12 tane ilave maç demektir. Biz haftada bir maç yapacağız. 4 tane hafta içi maçı olacak ligde. Zımba gibi bir takımla sezona girip Avrupa'da bol maç yapacak iki takıma karşı sezon başında yakalayacağımız puan farkı çok önemli.

biraz daha pazarlık yapalım 1.9-1.8 e filan iner belki.
1.5 maaş +300 K X maç gol yemediğimiz maç (ilk 11 çıktığı tabi - 36 maçta mesela 12 maç gol yemeden 90 dk bitirdik alsın)/ +200k champ bonus givi 2 M a varım.. kemiksiz 2M biraz tuzlu.

şu tür bonuslarla oyuncuyu teşvik etmek gerekir birazda düşüncesindeyim açıkçası. yukarıdaki örnek tabi ama öyle detaylandırıp hırslandırmakta doğru olabilr açıkçası

Yeni kural 8+3 olarak devam edecek ya, peki 21 yaş altı, altyapıdan çıkma türk oyuncu oynatma zorunluluğu devam mı? Onunla ilgili net bir açıklama göremedim. O da iptal oldu mu yoksa devam mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt