Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PR taklasi Bjk meselesine hic girmemis mac satma hizipcilik yapma isine hic girmemis sadece beles gitme meselesine girmis burada savunanlar gibi. Onu da yarim yamalak yapmis eger kirilan darilan varsa demis.
Galatasaray'a yanlışı karakteri ile oldu zaten onun
Dogru bence de Galatasaray oyunculari sahada degilken de kulubu temsil eder o yuzden sosyal hayatlari ve toplumdaki yerleri de onemlidir. Bu yuzden bir daha Metin Oktay gibisi gelmez ve bu yuzden Arda Turan'i sevmiyorum.

Ozur dilemedi nerede ozur diledi. Var mi boyle bir sey. Ornegin Arda Turan dedigim gibi hic sevmesem de Galatasaray'in teklifi komikti lafini etmek disinda bir yanlis yapmadi ama onun icin de ozur diledi acikca.

Araya sure girince daha affedilebilir bir sey olmuyor ki. O zaman onu kulube geri getirip tekrardan bu camianin cocugu yapan yonetim birinci dereceden sucludur gozumde. Bugun nasil millet F.T'ye sovuyorsa Arda'yi kulube soktugu icin, o zaman da oyle bir durum yasandi ki kendisinden elle tutulur bir katki alamadik bitik vaziyetteydi. Herkes gazozuna oynanan bir Liverpool macinda attigi fantastik bir golu paylasip duruyor.

Bjkliler migdesizse biz de migdesizlik mi edelim yani bunlar nasil argumanlar. Tekrar ustune basa basa soyluyorum bu forma icin canini verecek kadar tutkulu olup sonuna kadar sadakat gosterenler bosuna yapmis olacak bu isleri sumenalti edersek.
yoo bizim yaptığımızın midesizlikle zerre alakası yok, pireyi deve yapıyosun sabahtan beri.

saçma sapan ufacık bi mevzu herifin galatasaraylı olduğu belli 2 yıldır hep fbnin hem bjknin teklifini bizi beklediği için reddetti.

lampard da mcitye gitti chelsea için hain o zaman, geçelim bunları ya

yapılanma ne ya

transfer mi

s-d68611e3799380805608ab473cbffdaeeb9b71d3.gif

@Ali Bektaş

atladigimiz bir nokta yok mu sence de ?
teknik anlamda ; okan buruk futbolcu olarak tekrardan formamizi giydi.

saha disi noktasina yonelik ; hatta, *taraftar gruplari nin tavrini da -
en yakin gecmis gorsel yayin bazli programi izliyebilir o gunleri kaciranlar; son yayinlanan *ntvspor kirilma ani - ozel yayininda - gazete kupurleri arsivleri ile ekrana yansittilar. beraberinde detaylica orada okan buruk ve sunucu(donemi yakindan takip ediyormus dedigine gore) konustular bu donemeci. nacizane suraya geliyorum sevgili ali ; o gun tekrardan formamizi giymis , donemin baskani,hocasi en sonunda da taraftar gruplari ok vermis denklemi cikiyor resime bakildiginda.

*bireysel *taraftar *bazli *duygusal bakista elbette - *futbolcu olarak bile geri donmesini istemeyenler olmustur -ayni bakista olanlarin tipki suan *teknik adam olarak olasi gelmesini istememesi gibi .

arti_parantez;
burak elmas donemi - faruk suren bazli ve dolayli - okan buruk ;

burak elmas'in baskan kaldigi kalacagi muddetce imkansizdi *hoca olarak gelmesi. bunu da *o donemi yerinde gerek idman,stad, evde ise tv_medya dan vb yakindan nacizane takip ettigimden
*bekliyordum boyle bir durus/karar kendilerinden. faruk suren'in keskin ve net bold olarak aciklamasi mevcut okan buruk ve emreye yonelik.haliyle damadi da ayni durusta olacakti.yoneticilik yapmisti baskan olmadan once. gelinen surec bilinen bir denklemdi o donemden...

*torrent gelmeden once, burada okan buruk haberleri eklenirken, *ustte belirttigim paranter_*paraf bazli - imkansiz olacagini belirtmistim. nitekim okan hocaya teklif bile gitmemis o donem.

sozun ozu; konu ozelinde - her yoneticimizin veya baskanlarin ayni bakista olacagina dair yazili bir kural yok bildigimiz uzere.

dolayisiyla dursun ozbek baskan ve yonetiminin bu yonde karar almasi ; taraftarlar olarak gelmesini isteyen istemeyenlere - tecrubelerim beraberinde nacizane tavsiyem ; baska galatasaray yok. takimimiza sahip cikalim destek olalim. katilirsiniz katilmazsiniz.

< -> . bu da konuya dair son yorumumdur.

gercek gundemimize donersek basliga yonelik;

hoca konusu resmilesir resmilesmez, *satisi dusunulen her kim var ise , once *yerlerine dusunulen profillerle *anlasilsin daha sonra satisa izin verilsin. bu denklem avrupa da yillardir yapiliyor. bunu lutfen es gecmesin yeni yonetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt