Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.755
- 43.668
- 3.888
![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstad kısa bir deneydi terslemedigin için şarkıyı da atıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Müziğin ismini bilen varsa yazabilir mi
Keske kabul etseydi de saglam yapilanma yapsaydık ama neden gelsin ki bu derece düşük bir lige.
PR taklasi Bjk meselesine hic girmemis mac satma hizipcilik yapma isine hic girmemis sadece beles gitme meselesine girmis burada savunanlar gibi. Onu da yarim yamalak yapmis eger kirilan darilan varsa demis.Okan Buruk, Galatasaray Camiasından Ve Taraftarlardan Özür Diledi
İstanbul - (dha) Galatasaray'a Dönmesi Gündeme Gelen Okan Buruk, Sarı -kırmızılı Taraftarların Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Açtıkları "Ayağın Gibi Kalbimizi Kırdın, Özür Dile" Pankartına Karşılık Verdi.sarı Kırmızılı Takımdan İnter'e Giderken Bazı Hatalar Yaptığının Farkında Olduğunu Belirten...www.haberler.com
Dogru bence de Galatasaray oyunculari sahada degilken de kulubu temsil eder o yuzden sosyal hayatlari ve toplumdaki yerleri de onemlidir. Bu yuzden bir daha Metin Oktay gibisi gelmez ve bu yuzden Arda Turan'i sevmiyorum.Galatasaray'a yanlışı karakteri ile oldu zaten onun
yoo bizim yaptığımızın midesizlikle zerre alakası yok, pireyi deve yapıyosun sabahtan beri.Ozur dilemedi nerede ozur diledi. Var mi boyle bir sey. Ornegin Arda Turan dedigim gibi hic sevmesem de Galatasaray'in teklifi komikti lafini etmek disinda bir yanlis yapmadi ama onun icin de ozur diledi acikca.
Araya sure girince daha affedilebilir bir sey olmuyor ki. O zaman onu kulube geri getirip tekrardan bu camianin cocugu yapan yonetim birinci dereceden sucludur gozumde. Bugun nasil millet F.T'ye sovuyorsa Arda'yi kulube soktugu icin, o zaman da oyle bir durum yasandi ki kendisinden elle tutulur bir katki alamadik bitik vaziyetteydi. Herkes gazozuna oynanan bir Liverpool macinda attigi fantastik bir golu paylasip duruyor.
Bjkliler migdesizse biz de migdesizlik mi edelim yani bunlar nasil argumanlar. Tekrar ustune basa basa soyluyorum bu forma icin canini verecek kadar tutkulu olup sonuna kadar sadakat gosterenler bosuna yapmis olacak bu isleri sumenalti edersek.
Arkadaki uçak neden öndeki uçagin g..ne giriyor
Arkadaki uçak neden öndeki uçagin g..ne giriyor
Amcaaa,amcaaaa sen benim tütümü gördün mü![]()