Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci 2.5
Denayer 2
Nelsonda Denayer iki alırken 1.5 ister en az gitmemek için.
Aanholt 1.9
Boey 1.150

Sadece defansa ilk 11’e 9M veriyorsun ki defans hattı genelde hücumculardan daha az alır.

Bunu duyan menajerler alacağın os ya da forvet oyuncuya en az Denayer kadar para isteyecek. Kur 18.

vericez o zaman napalım ayrıca musleranın sözleşmesi bitiyor seneye,teknik ekip dahil toplam maaş bütçesi 30u geçmemeli

Kilinci yollayip halili almak iyi olabilir. Kilincin bizi sallamadigini dusunuyorum artik.

Okan Hoca İrfan’ı baya hücumcu yapmıştı. Emre Kılınç ya da Dervişoğlunu aynı eşiği atlatır mı acaba

şu romenlerden de kurtulsak 3 e 5 e hatta sözleşme yapılan aytaç olsun ömer bayram denen şahıs olsun yani kısaca fatih terime ait ne kadar kazık varsa hepsinden kurtuluruz inşallah.Taylan demedim kendisinin futbolcu olduğunu sanmıyorum.Ömer dedim ömerin ne olduğunu çözemedim

Morutan’ı da bu sene Okan Hoca işler mi acaba ayrıca

Okan Hoca İrfan’ı baya hücumcu yapmıştı. Emre Kılınç ya da Dervişoğlunu aynı eşiği atlatır mı acaba
dervişoğluna eşik atlatmak için ona komple yeni bir beyin lazım.Bu herif dengesiz savruk ve asla takım oyuncusu olamıyacak ilerde sönüp gidecek biri

Verona Korayi salarsa alalim. Tudorun takimda iyiydi bu sezon
her kafadan bir ses cikiyor bu aralar nöbette. muslera'yi yedek yapmak isteyenden tut halil dervis'in bonservisini isteyene kadar. ara sira 3 orta saha alin adami hasta etmeyin diyenler cikiyor. ben ömer bayram'i acacaba gönderebilir miyiz diye yatip kalkiyorum. cok ilginc bir döneme girdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt