- 18 Mayıs 2011
- 53.444
- 57.412
- 4.613
Koray > BardakciVerona Korayi salarsa alalim. Tudorun takimda iyiydi bu sezon
defansif olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koray > BardakciVerona Korayi salarsa alalim. Tudorun takimda iyiydi bu sezon
yedek olarak ok
Kaleci 2.5
Denayer 2
Nelsonda Denayer iki alırken 1.5 ister en az gitmemek için.
Aanholt 1.9
Boey 1.150
Sadece defansa ilk 11’e 9M veriyorsun ki defans hattı genelde hücumculardan daha az alır.
Bunu duyan menajerler alacağın os ya da forvet oyuncuya en az Denayer kadar para isteyecek. Kur 18.
İki seneye bitiyor diye biliyorumvericez o zaman napalım ayrıca musleranın sözleşmesi bitiyor seneye,teknik ekip dahil toplam maaş bütçesi 30u geçmemeli
Muslera 2024 de bitiyor.vericez o zaman napalım ayrıca musleranın sözleşmesi bitiyor seneye,teknik ekip dahil toplam maaş bütçesi 30u geçmemeli
dervişoğluna eşik atlatmak için ona komple yeni bir beyin lazım.Bu herif dengesiz savruk ve asla takım oyuncusu olamıyacak ilerde sönüp gidecek biriOkan Hoca İrfan’ı baya hücumcu yapmıştı. Emre Kılınç ya da Dervişoğlunu aynı eşiği atlatır mı acaba
İki seneye bitiyor diye biliyorum
Adam Pena’yı oynattırmadı hayatta olmaz o işevet 24 müş ama bırakabilir belki futbolu yada indirime gider
her kafadan bir ses cikiyor bu aralar nöbette. muslera'yi yedek yapmak isteyenden tut halil dervis'in bonservisini isteyene kadar. ara sira 3 orta saha alin adami hasta etmeyin diyenler cikiyor. ben ömer bayram'i acacaba gönderebilir miyiz diye yatip kalkiyorum. cok ilginc bir döneme girdik.Verona Korayi salarsa alalim. Tudorun takimda iyiydi bu sezon
Morutan’ı da bu sene Okan Hoca işler mi acaba ayrıca
ilk maclarda herkes aman tanrim cekiyordu , aslinda cok yetenekli mentalitesini duzeltmesi gerekiyorMorutan’ı baya itin kıçına sokuyorlar ama ilk yarı bittiğinde diğerlerinin yarısı kadar oynamamışken en skorer 3-4 adamımızdan biriydi