Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera/Okan

Müldür/Boey/genç yedek---- Nelsson----Denayer/genç yerli yedek----PVA / genç yedek(var mı?)

Transfer/berkan yedek---Transfer/yerli yedek/baran genç yedek

Yunus/Morutan ----- Transfer /Halil/ Hamza genç yedek----- Kerem/BAY genç yedek

Mo/Diagne/Gomis (giden olursa yerine transfer)/ Eren Aydın yedek.
Muslera - Boey - Nelsson - Denayer - PVA - Transfer (6) - Transfer (8) - Morutan - Transfer (10) - Mo - Diagne - Gomis (Farkındayım Cica yok, satılır umudundayım - Luyindama ve Omar akıbeti belli değil- toplam 15 yabancı ediyor şu halde - satış olacaktır)

Cİca- luyindama- Omar - yeri dolarsa Boey - Diagne - Gomis elden çıkmalı başlıca yabancılar bana göre... Morurtan kullanılabilir düşüncesindeyim, MO okan'ın kullanabileceği geliştirebileciği düşüncesindeyim ama gitmek isterse ayrı tabi...

Stopere genç haricinde yerli alternatif gerek gibi duruyor . Bakınca kanatlar biraz alternatifsiz kalıyormuş gibi duruyor yani Kerem gitse ya da sakatlansa BAY mı oranın yedeği acaba emin değilim. Morutan forvet arkasıda denenebilir , trasnfer kanatta oynyabilen adam olabilir merkez ile baraber . Sıkışırsa TS 'ye gitmezse Umut Bozok neden olmasın ama bilmiyorum daha gidenlerden nedir ne değildir bilmiyoruz.

Aklımdan geçen bu - ilk 11 gibi yazmayı çok doğru bulmuyorum , yerli rotasyonu , yedekleme olarak görünmüyor benim gözümde.

Ben net Kerem kadar yetenekli olduğunu düşünüyorum. Şans verilmiyor. Ve asistleri yeniyor.

Yani farklı profildeler aslında değişik meziyetleri var - Kerem hızıyla çabuklukla adam geçiyor , Morutan top kontrolüyle vucüt kullanarak eksiltiyor falan ince detay.

Mesela deplasmandaki 3-2 rize maçında Diagne aldı getirdi SAĞDA - kerem aldı diagneye vermişti - SOL Taraftaan morutan bitirmişti o golü . Bence baya hoş detaydı

Dzyuba
Vargas-Talisca-Yunus
Fernando-Xeka
Pva-abdul-denayer-onur
Muslera

Şunu yapalım arkamıza yaslanalım
bu sezon gördüğüm en güzel kadro önerisi inşallah olur buarada fernando prime atiba kadar iyidir .3 4 maçını izledim antalyanın nuri hocadan ötürü

Morutan
Baris Alper
Boey

Ucude bize suan icin yetersiz

Oynama garantili kiraya verilmeliler yunus gibi donerler

Emre A
Yunus
Berkan (sonradan oyuna girip atletizm getirir)
Kerem
Emre K (okan ile iyi oynayabilir)

+ 3 turk transferi
Defansa turk ilk 11
Defansa turk ilk 11
Ilkay

Bi iki tanede altyapidan

Bize turkish rotasyonda yeter ve artar bile

Geri kalan turklerin hepsi sutlanmali

Ilkayin oluru yokmu ya

Keske o golleri atmasaydi

Galatasaray filan diyordu belki trye giderim diyordu o gollerden once

................ . Muslera
Mert.... Denayer.....Marcao....PVA
...........Fernando....Ilkay
Kerem......Talisca..........Trezege
.................Sorloth

Hocam çok zor bir kadro bu - bonservisleri geçtim maaş bütçesini bence çok fırlatır ve de epey zor denklemler var

İlkay - Citynin hero kaptanı şu an , bence mümkünatı yok 1 sene banko orda kalır , buraya anca veteran hali gelir
Nelssonu yollamışsın marcao yerine ama görüntüde Marcao gidici gibi kendide istiyormuş çünkü
Talisca - o maaş nasıl hallolur bilemem
Trezeguet - iyi adam eyv ama Trabzon daha mı yakın sanki
Sorloth - Mo - Diagne - Gomisten en az 2 tanesinden çıkman lazım onun için ve EPL 'de gördüğünden enteresan bedellere denk gelebilri.

Baya zor 11 bence - hatta sadece lig bazında fazla para harcamış oluruz bu sezon. 1 -2 adama tmm verilebilir takımı taşısın ligi getirsin diyede , sadece lig kupa kulvarı için fazla kadro benim gzümde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt