Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Bitirin bu transferi.'

1655765111498.webp

adamın haber verme stili o - keisn ya da kesine yakın olmadan söylemiyor zaten. o yüzden kaile alıyorum birazda

tek şüphe kısmı Yıldız oyuncu kavramı kime göre neye göre yıldız..
nevzat da şimdi ilk açıklanan oyuncu çok heycan yaratacak demiş.kolay transfer değil demiş,ortasahaymış

Son Sayfa programını izliyorum geriden

Serhan Türk : "isim veremiyorum, iş başka yerlere gider ama emin olduğum 4 nokta trasnfer 2 si yıldız oyuncu" "TD durumu çözülse OKan buruk açıklamasını takiben pat pat gelirdi açıklamlaar" dedi.

bu adam sakat haber vermez emin olmadan - var bir şeyler
serhan iyi adam, kokusu yakinda cikar...

Onu bunu bilmem ...

Sayın Cenk Ergün , Okan Hocam , yönetim .... Cuma gününe bir şey çıkacak hissiyatım var, lütfen bu beklentimi boşa çıkarmayınız

serhan iyi adam, kokusu yakinda cikar...
en ufak Savaş Çorlu hissi verse inanmicam - hep garantiye oynuyor ama , misal haber arası başkanlar aday olarak konuşmaya geldiklerinde ilk hep karşılayan adam oluyor Serhan, ne biliosa harbi içerden geliyordur ona güveniyorum kendimce

en ufak Savaş Çorlu hissi verse inanmicam - hep garantiye oynuyor ama , misal haber arası başkanlar aday olarak konuşmaya geldiklerinde ilk hep karşılayan adam oluyor Serhan, ne biliosa harbi içerden geliyordur ona güveniyorum kendimce
mustafa cengiz dönemi de iyiydi galiba

mert müldür,abdulkerim ve halil dervişoğlu parçalıyı giyecek galiba.ekstradan bi emre mor mevzusu da cıkar belki

GALATASARAY TRANSFERE ÇOK FLAŞ BAŞLAYACAK

"Galatasaray transfere çok flaş başlayacak. Düşük profil bir oyuncu açıklayarak başlamayacak. İlk açıklana oyuncu çok heyecan yaratacak. Orta saha açıklanacak. Kolay bir transfer değil. Bittiği zaman göreceğiz. Nwakaeme, Galatasaray'ın gündeminde değil. Özel bir oyuncu ama şartlarına bakmak lazım. Yıllık 1.5 milyon Euro gibi bir rakam olacaksa neden olmasın. Her takıma en az 5 maç kendi başına kazandırır. Konuşulan rakamlar 3 milyon euro ama en fazla 1+1 yıllık sözleşme ve 1.5 milyon euro olabilir. Amaç şampiyon olmaksa bu risk alınabilir ama Galatasaray'ın önceliği değil."

@Hayri Cund reis kim bu ortasaha?

Xeka

Torrenti yarın kovabilirsek iyi olur ardından okan hocamı açıklarız yarın istanbula gelecekti şimdi herif kovulmadı diye gelmemezlik mi oldu acaba

bi çalışma yapıyorum ingiltereden 2 tane oyuncu kim olabilir .? buraya bırakırım.

Son Sayfa programını izliyorum geriden

Serhan Türk : "isim veremiyorum, iş başka yerlere gider ama emin olduğum 4 nokta trasnfer 2 si yıldız oyuncu" "TD durumu çözülse OKan buruk açıklamasını takiben pat pat gelirdi açıklamlaar" dedi.

bu adam sakat haber vermez emin olmadan - var bir şeyler
Evet serhan türk çok patlamamak için transfer süreci haberi falan vermez o abi genelde son anlarda verir haberi birde havalimanında karşılamayı iyi yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt