- 31 Ağustos 2021
- 70.321
- 50.332
- 3.843
buda güzel - umarım Isco'da yoktur çünkü bence GG olmuş bir "yıldız"Galatasaray, James Rodriguez'i transfer etmeyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buda güzel - umarım Isco'da yoktur çünkü bence GG olmuş bir "yıldız"Galatasaray, James Rodriguez'i transfer etmeyecek.
nevzat da şimdi ilk açıklanan oyuncu çok heycan yaratacak demiş.kolay transfer değil demiş,ortasahaymışadamın haber verme stili o - keisn ya da kesine yakın olmadan söylemiyor zaten. o yüzden kaile alıyorum birazda
tek şüphe kısmı Yıldız oyuncu kavramı kime göre neye göre yıldız..
valla aklım istemsiz konu dahilinde de geçen ndombeleye loftus-cheek'e gidiyor ama kolay maliyetlerde adamlar değil onlarda yavlan bu yıldız ortahasahalar kimler![]()
rodriguez tarzı oyuncu gelmeyecekmiş,riskli görülenbuda güzel - umarım Isco'da yoktur çünkü bence GG olmuş bir "yıldız"
serhan iyi adam, kokusu yakinda cikar...Son Sayfa programını izliyorum geriden
Serhan Türk : "isim veremiyorum, iş başka yerlere gider ama emin olduğum 4 nokta trasnfer 2 si yıldız oyuncu" "TD durumu çözülse OKan buruk açıklamasını takiben pat pat gelirdi açıklamlaar" dedi.
bu adam sakat haber vermez emin olmadan - var bir şeyler
iyi hersey guzel,ailesi ve kadınlar sorunlu sadece@Sergen Zeren okan hoca terazi burcu . 2022 için neler vadediyor bu durum renktaş
en ufak Savaş Çorlu hissi verse inanmicam - hep garantiye oynuyor ama , misal haber arası başkanlar aday olarak konuşmaya geldiklerinde ilk hep karşılayan adam oluyor Serhan, ne biliosa harbi içerden geliyordur ona güveniyorum kendimceserhan iyi adam, kokusu yakinda cikar...
mustafa cengiz dönemi de iyiydi galibaen ufak Savaş Çorlu hissi verse inanmicam - hep garantiye oynuyor ama , misal haber arası başkanlar aday olarak konuşmaya geldiklerinde ilk hep karşılayan adam oluyor Serhan, ne biliosa harbi içerden geliyordur ona güveniyorum kendimce
bu kadar muhabir takip etmiyordum o zamanlar açıkçası , Belmas yönetimi ile baraber iyicene kim ne demişe bakar oldummustafa cengiz dönemi de iyiydi galiba
GALATASARAY TRANSFERE ÇOK FLAŞ BAŞLAYACAK
"Galatasaray transfere çok flaş başlayacak. Düşük profil bir oyuncu açıklayarak başlamayacak. İlk açıklana oyuncu çok heyecan yaratacak. Orta saha açıklanacak. Kolay bir transfer değil. Bittiği zaman göreceğiz. Nwakaeme, Galatasaray'ın gündeminde değil. Özel bir oyuncu ama şartlarına bakmak lazım. Yıllık 1.5 milyon Euro gibi bir rakam olacaksa neden olmasın. Her takıma en az 5 maç kendi başına kazandırır. Konuşulan rakamlar 3 milyon euro ama en fazla 1+1 yıllık sözleşme ve 1.5 milyon euro olabilir. Amaç şampiyon olmaksa bu risk alınabilir ama Galatasaray'ın önceliği değil."
@Hayri Cund reis kim bu ortasaha?
emre mor bence bizim aradığımız seviye değil ya (çıkamadı hiç oralara kaç zamandır ) - emin değilim.mert müldür,abdulkerim ve halil dervişoğlu parçalıyı giyecek galiba.ekstradan bi emre mor mevzusu da cıkar belki
Evet serhan türk çok patlamamak için transfer süreci haberi falan vermez o abi genelde son anlarda verir haberi birde havalimanında karşılamayı iyi yapar.Son Sayfa programını izliyorum geriden
Serhan Türk : "isim veremiyorum, iş başka yerlere gider ama emin olduğum 4 nokta trasnfer 2 si yıldız oyuncu" "TD durumu çözülse OKan buruk açıklamasını takiben pat pat gelirdi açıklamlaar" dedi.
bu adam sakat haber vermez emin olmadan - var bir şeyler