Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iki Belcika ve Hollanda liginde bol bol gol oluyor zaten. Iddia'da da cokca degerlendiriyorum özellikle ilk yari 1,5 ve 2,5 üst cok geliyor buralarda :emrah:
Bunların yanında Almanya 2. Lig'i var bi de Cezayir Ligi'nde nerdeyse her maç İy 0,5 Üst oluyo.Bi de benim favori Lig'im Avustralya Lig'i.Yeni sezonda da kazanmamız dileğiyle reis..

Talisca'nın istediği maaşları karşılayabilecek güç maalesef yok. Zaten öyle bir maliyetin altına da girmemek lazım. 6-7 milyon euro gibi çılgın maaşlar yüzünden batıyoruz. Ha Talisca çok özel adam, çok faydası olur ama o maaşlara değil.

harbiden claudinhoyu zorlayalım,taliscayı bende beklemiyorum

Talisca'nın istediği maaşları karşılayabilecek güç maalesef yok. Zaten öyle bir maliyetin altına da girmemek lazım. 6-7 milyon euro gibi çılgın maaşlar yüzünden batıyoruz. Ha Talisca çok özel adam, çok faydası olur ama o maaşlara değil.
taliscayı biz almazsak olur ama rakiplerde almamalı

eger fbnin böyle bi hamlesi varsa 6 mılyon falan farketmeden verılebilir

kalktı valla bravo sana

1655808945740.webp

Her başkan değişiminde yeni bi duyumcu çıkar.Ben Alper'i takibe aldım bakalım yalan atıyosa da engelleriz..

Claudinho 1 yıllık kiralık güzel olurdu da Avrupa'da olan bi takıma kiralanır..

Ben bu sözleşme olayının bu kadar kolay olacağını düşünmüyorum bence belli bir meblağ ödemesi falan olur devletlerin yaptığı hataların bedelini spor kulübünün ödemesi biraz abesle iştigal geliyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tabiki uefa ya sorulmadan yaklaşılmaz ama çok güzel oyuncular var ve değerlendirmeliyiz. Satın alma opsiyonlu 1 yıl kiralanıp seneye kulüplerin durumuna göre satın alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt