- 16 Haziran 2010
- 204.110
- 156.211
- 6.838
Dogustan Fenerli herifi Cimbomlu yapamayiz.Talisca fenere gidiyorsa İrfan bize gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogustan Fenerli herifi Cimbomlu yapamayiz.Talisca fenere gidiyorsa İrfan bize gelsin.
Kaba etimle gülerim bu durumaTalisca fenere gidiyorsa İrfan bize gelsin.
Bunların yanında Almanya 2. Lig'i var bi de Cezayir Ligi'nde nerdeyse her maç İy 0,5 Üst oluyo.Bi de benim favori Lig'im Avustralya Lig'i.Yeni sezonda da kazanmamız dileğiyle reis..Bu iki Belcika ve Hollanda liginde bol bol gol oluyor zaten. Iddia'da da cokca degerlendiriyorum özellikle ilk yari 1,5 ve 2,5 üst cok geliyor buralarda![]()
Gozlugunun camını kırarımTalisca fenere gidiyorsa İrfan bize gelsin.
Karın ağrıları var biraz Fatih Hoca getirilmedi diye üzücü ama gerçek buTalisca’yı istemek ne zaman dilencilik oldu.? Millet takımına oyuncuda mı istemesin. Bune saçma twit.
3. Hocasına alınmadığı için ağlıyor@Sami Karakoç
Tanselin boyle cikis yapmasi bence 2 sey ifade ediyor:
1. Ciddi olarak ilgileniyoruz, ama totem yapip ters kose yapmamizi istiyor.
2. Fener alacak ve calim yemeyelim diye haber pompalanior
Fonsecayi bilemem belki yalandı belki gerçekti ben adama kolpadir yada değildir demiyorum ama Fransızca bilen kısmı Cenk Ergün oluyor onu dedimHint okyanusu esintisi yazip Fonseca'yi alintilamasi?
Gozlugunun camını kırarım
taliscayı biz almazsak olur ama rakiplerde almamalıTalisca'nın istediği maaşları karşılayabilecek güç maalesef yok. Zaten öyle bir maliyetin altına da girmemek lazım. 6-7 milyon euro gibi çılgın maaşlar yüzünden batıyoruz. Ha Talisca çok özel adam, çok faydası olur ama o maaşlara değil.
kalktı valla bravo sanaZenitten bunlara çöksek aga
Wilmar Barrios - Oyuncu profili 21/22
Claudinho - Oyuncu profili 21/22
Malcom - Oyuncu profili 21/22
Ben bu sözleşme olayının bu kadar kolay olacağını düşünmüyorum bence belli bir meblağ ödemesi falan olur devletlerin yaptığı hataların bedelini spor kulübünün ödemesi biraz abesle iştigal geliyorZenitten bunlara çöksek aga
Wilmar Barrios - Oyuncu profili 21/22
Claudinho - Oyuncu profili 21/22
Malcom - Oyuncu profili 21/22
transfer simo denen adinin dediği unique budur heralde. daha önce biri yazdı mı bilmiom direk aklıma bu geldi unique okuyunca
Ben bu sözleşme olayının bu kadar kolay olacağını düşünmüyorum bence belli bir meblağ ödemesi falan olur devletlerin yaptığı hataların bedelini spor kulübünün ödemesi biraz abesle iştigal geliyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi