Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 3.253
- 3.008
- 1.913
space odasında biri dedi ki arda ingiliz pasaportu olsa 150-200m euro olurmuş hahahahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi oyuncusu diye bakmayalım sadece reis bu menajerin arkadaşlarına da bakılmalı onun oyuncularını da önermiş olabilir yavTielemansin menajerinin topculari
Ekli dosyayı görüntüle 206508
Bunlardan sadece Faes olabilir.
Faes ho
Arda bu paraları edeceğini hayal ediyorlarsa Kazımcan'da Arjantinli olsa o zaman 250 m euro olurdu.space odasında biri dedi ki arda ingiliz pasaportu olsa 150-200m euro olurmuş hahahahah
Kendi oyuncusu diye bakmayalım sadece reis bu menajerin arkadaşlarına da bakılmalı onun oyuncularını da önermiş olabilir yav![]()

Pulisic, Orsolini, Alexis Saelemaekers gibi bu kalitede kanat alabilirse tamam ama yapamıyorsan Rashica gayet iyi ve faydalı oyuncu.vişça bence hücumda çok daha yaratıcı idi reis. çabukluk, dribling vs daha iyiydi.
10 gol , 10 asist yapıyordu neredeyse her sene.
şimdiki hali değil tabi başakşehir zamanları
rashica o kadar hücum katkısı verse inanılmaz olur ama o zor görüyorum.
Valla Keremi ikinci sıraya koymuşsun ama yaptıklarına bakınca Ardanın Kerem seviyesine gelmesi için önünde daha çok yol var. Kerem çoktan rüştünü ispat etti. Arda daha ne olacak kimse bilmiyor. Bir oynasın görelim Keremi iki numaraya atabilcek mi. Suanki durumlari için diyosan Kerem 1 numaradır tartışmasız. Arda geçermi ben sanmıyorum ama geçerse de önce oynaması lazım bir görelim.Suana kadar Gördüğümüz pek fikir vermedişuan trde ardadan daha iyi bir topçu yok sergenciğim ne yazık ki
ikinciside kerem işte
hakanı gurbo kontenjsnına koyuyorum
furkan kim bilmiyorum ama ben pek sanmıyorum olsa birşekil önümüze gelirdi
bu arda daha bebeyken duyuluyordu yine
Yarım sezon top oynamış çocuğu iki sezondur ligde önemli istatistikler yapmış kerem'in önüne koymak da ne bileyim.Valla Keremi ikinci sıraya koymuşsun ama yaptıklarına bakınca Ardanın Kerem seviyesine gelmesi için önünde daha çok yol var. Kerem çoktan rüştünü ispat etti. Arda daha ne olacak kimse bilmiyor. Bir oynasın görelim Keremi iki numaraya atabilcek mi. Suanki durumlari için diyosan Kerem 1 numaradır tartışmasız. Arda geçermi ben sanmıyorum ama geçerse de önce oynaması lazım bir görelim.Suana kadar Gördüğümüz pek fikir vermedi
Aynen öyle. Bide şu forumda arda güler yasaklansın artık. Bilerek onu ovenler var sürekli gündemde kalmasini istiyorlar sanki. Kerem ile kıyas edenlere zaten diyecek lafım yol.Yarım sezon top oynamış çocuğu iki sezondur ligde önemli istatistikler yapmış kerem'in önüne koymak da ne bileyim.
Ha arda kerem'dem daha potansiyelli diyebilirsin ama milli takimda arda banko 11 oyuncusu diyebilir miyiz?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasıl eminsin barça da oynayabilceginden anlamadim. Düşüncene saygı duyuyorum ama ben Arda da bir numara göremiyorum. Bence Keremin yaptığı asla yapamiycak. Bazı arkadaşlar medyanın gazına geliyo. Neyse bisey demiyorumarda güler yetenek olarak aktürkoyla kıyaslanmaz. adamda 10 numara kabiliyetleri var bi kere. aktürk şu an oyun içi çok daha etkin elbette deneyimi, fiziği vs gereği ama arda güler 24 yaşına geldiğinde barcelonada oynayabilir, aktürk oynayamaz, fark bu.
emin değilim ama doğru disiplin altında gayet potensiyali var, çünkü top tekniği var , ağır pres yemediğinde sakin ve görerek oynuyor. fenerde kalırsa bi halt olmaz ama, onu da ekleyelim.Nasıl eminsin barça da oynayabilceginden anlamadim. Düşüncene saygı duyuyorum ama ben Arda da bir numara göremiyorum. Bence Keremin yaptığı asla yapamiycak. Bazı arkadaşlar medyanın gazına geliyo. Neyse bisey demiyorum
Hocam ben son çıkan haaland dahil bir sürü Wonderkid i daha seneler önce izlemiş. Ve halende gençleri izleyen biri olarak şunu rahat söylerim Ardanın calim özellikleri bir kaç skill dışında yok. Onuda karşısında fena olmayan bir savunmacı olmayınca yapamiyo. Oyun görüşü iyi. Pasları fena değil ama bizim maçta bunlarda kötüydü hatta birkaç macta daha izledim kötüydü. Jesus baskıdan oynattı onu. Yani jesus gibi sıkışmış adam bu cevheri nasıl görmedi tüm sezon. Bence biraz abartiliyo. Gorcez bakalım ilerki zamanlarda. Ha avrupaya girsin geliştirsin kendini milli takıma faydalı olsun isterim ama zoremin değilim ama doğru disiplin altında gayet potensiyali var, çünkü top tekniği var , ağır pres yemediğinde sakin ve görerek oynuyor. fenerde kalırsa bi halt olmaz ama, onu da ekleyelim.
abi haland maland o kadar uçmuyorum ki. dediğim şu 30-40 milyon euroluk topçu olabilir bu herif iyi eğitim alırsa, fiziği de hallederse barcelonada da oynar. jesusun oynatmak istememesi muhtemelen yetersiz fiziğindendi, çalımları fln da pek önemli değil benim için ama topa dokunuşu ara pasları vs yapabileceklerini hissettiriyor, geçen bi maçta 20 30 metre geriden dikey açıdan valencianın önüne indirdiği top örneğin.Hocam ben son çıkan haaland dahil bir sürü Wonderkid i daha seneler önce izlemiş. Ve halende gençleri izleyen biri olarak şunu rahat söylerim Ardanın calim özellikleri bir kaç skill dışında yok. Onuda karşısında fena olmayan bir savunmacı olmayınca yapamiyo. Oyun görüşü iyi. Pasları fena değil ama bizim maçta bunlarda kötüydü hatta birkaç macta daha izledim kötüydü. Jesus baskıdan oynattı onu. Yani jesus gibi sıkışmış adam bu cevheri nasıl görmedi tüm sezon. Bence biraz abartiliyo. Gorcez bakalım ilerki zamanlarda. Ha avrupaya girsin geliştirsin kendini milli takıma faydalı olsun isterim ama zor
Hocam ben son çıkan haaland dahil bir sürü Wonderkid i daha seneler önce izlemiş. Ve halende gençleri izleyen biri olarak şunu rahat söylerim Ardanın calim özellikleri bir kaç skill dışında yok. Onuda karşısında fena olmayan bir savunmacı olmayınca yapamiyo. Oyun görüşü iyi. Pasları fena değil ama bizim maçta bunlarda kötüydü hatta birkaç macta daha izledim kötüydü. Jesus baskıdan oynattı onu. Yani jesus gibi sıkışmış adam bu cevheri nasıl görmedi tüm sezon. Bence biraz abartiliyo. Gorcez bakalım ilerki zamanlarda. Ha avrupaya girsin geliştirsin kendini milli takıma faydalı olsun isterim ama zor
Bro ben tam tersi çalımı kötü skill kısıtlı pası iyi demiştim. Ve cok daha iyi gençlerde mevcut avrupada. Sen yanlış anlamışsın. Fanatik gözle yapmıyorum yorumu. Ben gördüğümü söylüyorum. Abartıldığı kadar olmadığını düşünmüyorum. Zaman bize doğruyu gösterecek nede olsahocam mbappede hasan ali karşısında oynadığı maç sıvamıştı, kötü topçu mu diyelim
ardanın çalım dışında yeteneği yok demişsin, gs maçı hariç son 2 maçında attığı paslara bakman yeterli olacaktır.
ligin en iyi oyuncusu olmak başka, en yeteneklisi olmak başka. şuan en yeteneklisi bence güler.
lequipede felan 2004 sonrası en potansiyelli 10. oyuncuydu sanırım. pr çalışmaları felan ok ama arda sadece reklam pazarlamadan ibaret değil. fanatik gözlerle izlememek lazım.
Bilmiyorum ben sizden farklı düşünüyorum bu konuda. Arkadaşlar var beğenen çok yetenekli gören ben daha 40 fırın ekmek yerse bi o zaman izlemek lazım diyorum. Ben bir numara göremedim pek. Neyse diğer arkadasa da dedim zaman gösterecek bakalım. Bende merak ediyorum acaba yaniliyomuyum diyeabi haland maland o kadar uçmuyorum ki. dediğim şu 30-40 milyon euroluk topçu olabilir bu herif iyi eğitim alırsa, fiziği de hallederse barcelonada da oynar. jesusun oynatmak istememesi muhtemelen yetersiz fiziğindendi, çalımları fln da pek önemli değil benim için ama topa dokunuşu ara pasları vs yapabileceklerini hissettiriyor, geçen bi maçta 20 30 metre geriden dikey açıdan valencianın önüne indirdiği top örneğin.
18 yaşında Arda gibi yetenekli ve özgüvenli olan kaç topçu var yav Türk futbol tarihinde, yeteneksiz diyebilir miyiz onu da diyemeyiz bu da onu özel yapıyor.
Gelişmeli mi evet ama gayet büyük potansiyel şu an, ilerde çok iyi yerlere gelmeme senaryosu şu an çok potansiyelli olmadığı anlamına gelmez.
Kendi topçularımızı övüp diğerlerne bok atmaya gerek yok, bir ton yetenek çıkıyor, Yunus gibi alt yapılarda coşturuyorlar ama A takımda pısırık kalıyorlar, özgüven her şeydir futbolda.
En son bu olgunlukta Arda Turan ve Ozan Kabak vardı şimdi de Güler var.