- 3 Haziran 2015
- 57.339
- 66.582
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda hususunda tam olarak arada olan biriyim lakin oynadıkça fiziksel kalitesinde ciddi bir artış gördüğümü de belirteyim..Başlarda ikili mücadelelerde ayakta kalamiyordu şu an daha iyi gibi.. Bizim keremin ilk sezonunu düşünün çok iyi başladı ama fiziksel olarak rezaletti şu an fiziksel olarak toparlaninca yeteneğini çok daha rahat gösteriyor devamlılık sağladı hatta bence takımın su an en iyi topçusu ..
Arda'nın dribbling becerisi yok diyen mabadindan salliyordur tam aksi müthiş bir dribbling becerisi var ama dar alanda tıpkı Alex gibi yoksa sağ koridordan yardirip gidecek diye bekleyenler daha çok bekler..
Arda Turan'ın da prime dönemine net şahit olan biri olarak bu yaşta Güler yeteneginde bir yerli futbolcu hatırlamıyorum.. Turan'ın en büyük farkı oyun içi devamlılığı ve arda gülerden bile daha yüksek olan ozguveniydi.. Muhtemelen pubis sorunu olmasa elit kariyeri daha da uzun surecekti .. Arda güler potansiyel olarak bence 1 numara ama asacagi çok eşik var Merih Alanya-Atalanta-Juve yaptı daha 24 undeydi sonrası City falan mı olur derken yine düşüşe geçti keza Ozan Kabak da benzer senaryoyu yaşadı kısacası daha çok sular akar şahsen ben bir Arda Turan olamayacağını düşünüyorum
..
arda güler bir dünya starıdır
Arda Turan o kadar doğru bir takıma gitti kiArda hususunda tam olarak arada olan biriyim lakin oynadıkça fiziksel kalitesinde ciddi bir artış gördüğümü de belirteyim..Başlarda ikili mücadelelerde ayakta kalamiyordu şu an daha iyi gibi.. Bizim keremin ilk sezonunu düşünün çok iyi başladı ama fiziksel olarak rezaletti şu an fiziksel olarak toparlaninca yeteneğini çok daha rahat gösteriyor devamlılık sağladı hatta bence takımın su an en iyi topçusu ..
Arda'nın dribbling becerisi yok diyen mabadindan salliyordur tam aksi müthiş bir dribbling becerisi var ama dar alanda tıpkı Alex gibi yoksa sağ koridordan yardirip gidecek diye bekleyenler daha çok bekler..
Arda Turan'ın da prime dönemine net şahit olan biri olarak bu yaşta Güler yeteneginde bir yerli futbolcu hatırlamıyorum.. Turan'ın en büyük farkı oyun içi devamlılığı ve arda gülerden bile daha yüksek olan ozguveniydi.. Muhtemelen pubis sorunu olmasa elit kariyeri daha da uzun surecekti .. Arda güler potansiyel olarak bence 1 numara ama asacagi çok eşik var Merih Alanya-Atalanta-Juve yaptı daha 24 undeydi sonrası City falan mı olur derken yine düşüşe geçti keza Ozan Kabak da benzer senaryoyu yaşadı kısacası daha çok sular akar şahsen ben bir Arda Turan olamayacağını düşünüyorum
..