Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda hususunda tam olarak arada olan biriyim lakin oynadıkça fiziksel kalitesinde ciddi bir artış gördüğümü de belirteyim..Başlarda ikili mücadelelerde ayakta kalamiyordu şu an daha iyi gibi.. Bizim keremin ilk sezonunu düşünün çok iyi başladı ama fiziksel olarak rezaletti şu an fiziksel olarak toparlaninca yeteneğini çok daha rahat gösteriyor devamlılık sağladı hatta bence takımın su an en iyi topçusu ..
Arda'nın dribbling becerisi yok diyen mabadindan salliyordur tam aksi müthiş bir dribbling becerisi var ama dar alanda tıpkı Alex gibi yoksa sağ koridordan yardirip gidecek diye bekleyenler daha çok bekler..
Arda Turan'ın da prime dönemine net şahit olan biri olarak bu yaşta Güler yeteneginde bir yerli futbolcu hatırlamıyorum.. Turan'ın en büyük farkı oyun içi devamlılığı ve arda gülerden bile daha yüksek olan ozguveniydi.. Muhtemelen pubis sorunu olmasa elit kariyeri daha da uzun surecekti .. Arda güler potansiyel olarak bence 1 numara ama asacagi çok eşik var Merih Alanya-Atalanta-Juve yaptı daha 24 undeydi sonrası City falan mı olur derken yine düşüşe geçti keza Ozan Kabak da benzer senaryoyu yaşadı kısacası daha çok sular akar şahsen ben bir Arda Turan olamayacağını düşünüyorum
..

Arda hususunda tam olarak arada olan biriyim lakin oynadıkça fiziksel kalitesinde ciddi bir artış gördüğümü de belirteyim..Başlarda ikili mücadelelerde ayakta kalamiyordu şu an daha iyi gibi.. Bizim keremin ilk sezonunu düşünün çok iyi başladı ama fiziksel olarak rezaletti şu an fiziksel olarak toparlaninca yeteneğini çok daha rahat gösteriyor devamlılık sağladı hatta bence takımın su an en iyi topçusu ..
Arda'nın dribbling becerisi yok diyen mabadindan salliyordur tam aksi müthiş bir dribbling becerisi var ama dar alanda tıpkı Alex gibi yoksa sağ koridordan yardirip gidecek diye bekleyenler daha çok bekler..
Arda Turan'ın da prime dönemine net şahit olan biri olarak bu yaşta Güler yeteneginde bir yerli futbolcu hatırlamıyorum.. Turan'ın en büyük farkı oyun içi devamlılığı ve arda gülerden bile daha yüksek olan ozguveniydi.. Muhtemelen pubis sorunu olmasa elit kariyeri daha da uzun surecekti .. Arda güler potansiyel olarak bence 1 numara ama asacagi çok eşik var Merih Alanya-Atalanta-Juve yaptı daha 24 undeydi sonrası City falan mı olur derken yine düşüşe geçti keza Ozan Kabak da benzer senaryoyu yaşadı kısacası daha çok sular akar şahsen ben bir Arda Turan olamayacağını düşünüyorum
..

Arda konusunda iki kelam da ben etmek isterim;

Biz Galatasaray taraftarı olarak diğerlerinden farklıyız. Yukarıya çıkmaya çalışanı aşağıya çekmek yerine (yengeç sepeti sendromu), onların daha da üzerine çıkacak şekilde kendimizi güncelleriz.

Arda büyük yetenek. Maalesef içinde bulunduğu camiada kişilik ve karakter gelişimi olarak çok geride. Kendini kurtarıp 2 sene içinde Avrupa yaparsa Türk futbol tarihinin efsanelerinden biri haline dönüşebilir. Bizim Galatasaray camiası ve taraftarı olarak yapmamız gereken, Milli takıma da uzun yıllar katkı verecek olan bu çocuğun gelişimini sürdürebilmesi için destek olmak (Avrupa'ya gitmesi için teşvik etmek) ve kendisinden daha büyük yetenekler yetiştirebilmek/keşfetmek için daha fazla çaba harcamaktır.

zanioloyu alacak bu italyanalr herhalde

umarım takasta filan kazık yemeyiz

Arda Arda Arda
Twitter, gazete, tv her yer Arda
Çok fazla büyütüroruz
17,5 falan deniyor
O paraya gitse fb taraftarında bedavaya gidecek algısı var
Daha fiziksel olarak gelişmedi
Avrupa oyununda da zorlanır
Emirhan gitti burada derbi oynadı gitti, övgüler vs
Piyasa da yok
Bu çocuklara da yazık
Messi muamelesi yapmayalım

Başlığı Arda Güler nöbeti olarak değiştirelim isterseniz? Ajax'ın topçusundan bize ne bu kadar yorum yapılıyor. Gördük işte Nef'te paspas oldu.

Torreira'nın yanına Mckennie gelmesi ihtimaline çok ısındım. Ama 4-3-3'den ziyade 4-2-3-1 ya da 4-4-2 oynatır gibi bize bu ortasaha.

1- Zaniolo'yu 35e satıyorum
2- Rashica'yı 6.5a alıyorum
3- 12 milyona da mckennieyi getiriyorum
4- barı açıyorum.
5- Ayla'yla aramı düzeltiyorum.
6- Babamı da yanıma alıyorum. Olay bitmiştir.

arda güler bir dünya starıdır
images (38).webp

..
Arda Turan o kadar doğru bir takıma gitti ki
Simeone nin oyununa o kadar güzel oturdu ki
Keşke 18-19larda oralara yavaştan girseydi ve hiç dönmeseydi
Yine de çok iyi bir kariyer yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt