- 1 Ağustos 2014
- 63.855
- 75.062
- 4.338
zanyoloyu bu yıl GS de izlemek istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek için biraz fazla evet 3 milyon mu neydiKnk maaşı ne bu adamın

Bucaspor kupa ve Kayserispor deplasmanlarında para için deplasmanlara gelmemişti. Bağdan çok paraya önem veriyordu tabi parasını alınca bağa da önem veriyor. Belki 0.5 m euro zam yapsak 3 sene daha şampiyonluk aldırabilirdi 5 sene üst üstte şampiyonluk hayal bile değildi. O dönem ki yarışılan takımlar rezalet durumdaydı hepsinde de şampiyon olabilirmişiz.Gomis hiçbir zaman söylendiği yada gösterdiği kadar Galatasaraya bağlı olmadı çok da anlaşılır bir durum sonuçta profesyonel bakıyor sporcu olarak ama bazı hareketleri bana hep çok yapmacık gelmiştir
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sergioyu kötü gösteren de aslında mertensin formsuzluğuydu. Sene başı daha iyiydi sona doğru çok düştü mertensYedek için biraz fazla evet 3 milyon mu neydi![]()
Ne 35'i, Zaniolo en az 50 eder derlerse fenerli medya patronlarına yaranamazlar. Medya ayağını küçümsememek lazım. En zayıf olduğumuz alan.Bizim muhabirler harbiden mal böyle bişey görmedim ya adamlar arda için neler diyolar, bizim ki italya milli takımının 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için 35 hayalcilik diyo lan bu ligden cenk tosun 25 milyona gitti ne anlatıyosun sen.
sen onu zani olo?Ne 35'i, Zaniolo en az 50 eder derlerse fenerli medya patronlarına yaranamazlar. Medya ayağını küçümsememek lazım. En zayıf olduğumuz alan.
sen onu zani olo?
adamın golden state'da ne işi var reis?zanyoloyu bu yıl GS de izlemek istiyorum
bunlarla mücadele cok zor
en fakiri psg

kolpa haberşu zaniolo'ya destek videosunu bulsun biri