Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla yönetim elinden geleni yapmış Icardi konusunda.
Ben zaten Türk futbol yöneticilerini hiçbir şey diyemem şu ekonomik koşullarda euro almış başını gitmiş bu takımların gelirleri tl ama ödedikleri maaşlar bonservisler euro.
Ama yinede yıldız oyuncu getirmeye çalışıyorlar.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su araplar icardiyi aliyorsa alsinda yolumuza bakalim artik. Yoksa icardinin yolunu beklerkene farkli transfer firsatlari kacabilir, icardi severim ama cidden yillik 7.5 milyon fazla olur, onu ödiyecek duruma daha gelmedik, ha bir babayigit cikip bu paranin yarisini Sponsor olarak veriyorsa o ayri konu

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten sponsor olmadan mümkün değil o paralar. Yarısı için sponsor bulunur 7.5 falan değil en fazla 4 açıklanır kamu oyuna. Ben İcardi konusunda forum kadar umutsuz değilim. Bize er geç gelecek ama Ağustos sonunu bulur gelmesi. Elemelerde falan mümkün değil oynayamaz.

Seneye de boyle oynayacaksa 10 milyon bile veririm. Cagne ve Falcao gibi döngüye girersek asil o zaman biteriz

3 sene 50 milyon bile super para. 75 milyonu kabul etmemesi icin sebep yok.
Sadece böyle değil işte. Burda 3+1 7.5 alir. Kariyerinin son 2 sezonu yine para veren amerikaya vs. Bir yere gider isterse. Ama şuan kariyerinin iyi bir noktasında neden parayı tercih etsin. Eder mi eder ama kendine yazık eder.

Forumlarda duyumculuğun devam etmesi ve bunu hala yiyenlerin olması bir hayli ilginç bir gelişme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt