Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.793
- 43.739
- 3.888
Adam duyum vereceğim dedi derin GScimbom kelle aldı sesi soluğu çıkmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verirse sorun degil ama tamamini biz vereceksek bizi asar bu rakamlar.Zaten adam psg de vergiler hariç 8 aliyodu. 7.5 kemiksiz bence iyi para yani. Ki çoğunu sponsorlar verecek. Daha ne olsun
Zaten sponsor olmadan mümkün değil o paralar. Yarısı için sponsor bulunur 7.5 falan değil en fazla 4 açıklanır kamu oyuna. Ben İcardi konusunda forum kadar umutsuz değilim. Bize er geç gelecek ama Ağustos sonunu bulur gelmesi. Elemelerde falan mümkün değil oynayamaz.Su araplar icardiyi aliyorsa alsinda yolumuza bakalim artik. Yoksa icardinin yolunu beklerkene farkli transfer firsatlari kacabilir, icardi severim ama cidden yillik 7.5 milyon fazla olur, onu ödiyecek duruma daha gelmedik, ha bir babayigit cikip bu paranin yarisini Sponsor olarak veriyorsa o ayri konu
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Açıkladılar sponsor olcak.Verirse sorun degil ama tamamini biz vereceksek bizi asar bu rakamlar.
Serdar iyi niyetli biri ama futbolcudan anlamıyorserdar hafif gömüyor
Bende olsam son vurgun diye o parayi secerdim. Baktin araplarda olmuyor bir sezon sonra oturup karsilikli fesih edersin kontratini olur biter.3 sene 50 milyon bile super para. 75 milyonu kabul etmemesi icin sebep yok.
Sadece böyle değil işte. Burda 3+1 7.5 alir. Kariyerinin son 2 sezonu yine para veren amerikaya vs. Bir yere gider isterse. Ama şuan kariyerinin iyi bir noktasında neden parayı tercih etsin. Eder mi eder ama kendine yazık eder.3 sene 50 milyon bile super para. 75 milyonu kabul etmemesi icin sebep yok.
Ayni, dun de yazdim. 1 sene orada oynayip parasini alir sonra da gidecegim der. Akil almaz paralarBende olsam son vurgun diye o parayi secerdim. Baktin araplarda olmuyor bir sezon sonra oturup karsilikli fesih edersin kontratini olur biter.
Valla sadece bize yazık olur.Sadece böyle değil işte. Burda 3+1 7.5 alir. Kariyerinin son 2 sezonu yine para veren amerikaya vs. Bir yere gider isterse. Ama şuan kariyerinin iyi bir noktasında neden parayı tercih etsin. Eder mi eder ama kendine yazık eder.
Üzülürüz ama illaki iyi bir forvet alırız benim o konuda şüphem yokValla sadece bize yazık olur.
Iste o da risk olacak. Adam tutmuş + sempatik, medyatik, karizmatik. Adamin her seyi bize yarardi. Valla sponsorlar kabul ederse senelik 10 milyona fitim ama sozlesmesi basina 4 + 1 gibi yansimaliÜzülürüz ama illaki iyi bir forvet alırız benim o konuda şüphem yok