Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.037
- 48.328
- 4.933
Onun final ertelendi yav final iptal oldu diye hatırlıyorum sankiBitmese tam Yasak Elmalıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun final ertelendi yav final iptal oldu diye hatırlıyorum sankiBitmese tam Yasak Elmalıktı
Herif sözleşme imzaladı la bayernle ben mi yanlış hatırlıyorumŞifreli mesaj vermiş ama biraz bariz olmuş direk Guerreiro'dan bahsediyor. Boşta olması avantajımıza hem sol bek hem 8 numara oynayabiliyor Bayern ile ismi geçmişti ama konuşulan sol beklere bakınca 10 m euro bonservis verene kadar boşta ki oyuncuyu almak daha mantıklı olacaktır.
Olabilir de olmayabilir deHerif sözleşme imzaladı la bayernle ben mi yanlış hatırlıyorum
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sicardinin s'si 560 tane var DIIININ :/çok acil wanda ile m.ali erbil'in de dahil olduğu bir proje. ÇOK ACİL!
mertens yerine birini alacak gibi dusunuyorum. torreirayida ilerde rahat baski yaptirmak icin kullanacak. yani evet pasor bir 6 alabilir.Yalnız adı geçen orta saha isimlerinin pek çoğu baya 6 numara. Ya Okan Hocam Toreira 'yı 8e çekecek öyle bir düşüncesi var. Ya da Toreira' ya teklif var satılacak. Ben birincisidir diye tahmin ediyorum.
Luis Alberto hemen yarın Florya ya gelsin başlasınArkadaşlar durumu @Alper Altun abimize ilettim.
Daha evvelden beni tanıyanlar pek bu işlere girmediğimi bilir kendim inanıp güvenmesem ve mantık süzgecinden geçirmesem sizlerle paylaşmazdım ancak transfer işinin çamur bir iş olduğunu tekrar belirtelim.
Şöyle ki Paredes için 3.6 milyon euro 2+1 sözleşme ve 12 milyon serbest kalma şeklinde gelen bilgi var, çok cüzi bir bonservis görünüyor. Bekletiliyor anladığım kadarıyla.
Orta saha için mevcut liste şu şekilde, ekleme olur çıkarma olur bilemem.(Sıralama yok herhangi bir şekilde, karışık yazıyorum)
Leandro Paredes
Weston Mckennie
Tyler Adams
Luis Alberto
Joao Gomes
Ek olarak İcardi ile ilgili hususta bir durum var sponsor, maaş (bizden çıkacak) ve ödenecek bonservis ile ilgili.
Herkese sabır ve anlayışından dolayı teşekkür ederim.

Farazi konuşuyoruz liste sonuçta bu ama Paredes alınır ise Alberto ihtimali güçlenir 8 için değil Torreira Paredes tandemi olduğu varsayımında önlerine şeklinde düşünüldüğü bilgisi geldi.Luis Alberto hemen yarın Florya ya gelsin başlasın
SM-S906B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi