Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şifreli mesaj vermiş ama biraz bariz olmuş direk Guerreiro'dan bahsediyor. Boşta olması avantajımıza hem sol bek hem 8 numara oynayabiliyor Bayern ile ismi geçmişti ama konuşulan sol beklere bakınca 10 m euro bonservis verene kadar boşta ki oyuncuyu almak daha mantıklı olacaktır.
Herif sözleşme imzaladı la bayernle ben mi yanlış hatırlıyorum

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ortasahaya ndombele gibi adam lazım. Sizelı ,hızlı ve topu ileriye taşıyabilen.

Yalnız adı geçen orta saha isimlerinin pek çoğu baya 6 numara. Ya Okan Hocam Toreira 'yı 8e çekecek öyle bir düşüncesi var. Ya da Toreira' ya teklif var satılacak. Ben birincisidir diye tahmin ediyorum.
mertens yerine birini alacak gibi dusunuyorum. torreirayida ilerde rahat baski yaptirmak icin kullanacak. yani evet pasor bir 6 alabilir.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar durumu @Alper Altun abimize ilettim.

Daha evvelden beni tanıyanlar pek bu işlere girmediğimi bilir kendim inanıp güvenmesem ve mantık süzgecinden geçirmesem sizlerle paylaşmazdım ancak transfer işinin çamur bir iş olduğunu tekrar belirtelim.

Şöyle ki Paredes için 3.6 milyon euro 2+1 sözleşme ve 12 milyon serbest kalma şeklinde gelen bilgi var, çok cüzi bir bonservis görünüyor. Bekletiliyor anladığım kadarıyla.

Orta saha için mevcut liste şu şekilde, ekleme olur çıkarma olur bilemem.(Sıralama yok herhangi bir şekilde, karışık yazıyorum)

Leandro Paredes
Weston Mckennie
Tyler Adams
Luis Alberto
Joao Gomes

Ek olarak İcardi ile ilgili hususta bir durum var sponsor, maaş (bizden çıkacak) ve ödenecek bonservis ile ilgili.

Herkese sabır ve anlayışından dolayı teşekkür ederim.
Luis Alberto hemen yarın Florya ya gelsin başlasın

SM-S906B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İcardi nın yapması gereken Arap takımı ile anlaşıp ilk idmanda kavga çıkarıp kiralık olarak 2 yıllığına Galatasaray a gelmektir. Herkesin mutlu olduğu bir senaryo...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt