Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.441
- 60.432
- 3.473
%27-30 bandıParedes gelme ihtimali yuzde kaç görünüyor? Takip etme firsatim olmadı.
SM-G998B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%27-30 bandıParedes gelme ihtimali yuzde kaç görünüyor? Takip etme firsatim olmadı.
SM-G998B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gayet yeterli duruyor. 1 tane gercek santrafor olsaydi bu kadro cl kalir derdimCL Öncesi eldeki kadro anlık:
Muslera
Batuhan
Jankat
Boey
Nelsson
Bardakçı
Kaan
Emin
Ross
Dubois
Kazımcan
Torreira
Oliveira
Berkan
Midtsjo
Cicaldau
Kerem
Yunus
BAY
Morutan
Yusuf
Zaniolo
Mertens
Hadi ordan malsenalAli Naci Küçük: "Sacha Boey için Arsenal'in teklifi 14 milyon Euro."
Milllete gelince şapır supur bize gelince yarrabi şükür.Ali Naci Küçük: "Sacha Boey için Arsenal'in teklifi 14 milyon Euro."
Tüzükte yazıyor sanırım beleşe mbappe alsak 1 sene sonra sevillaya satarız 17 milyona (3ü bonus)Bizimkiler yine topu satmayı beceremiyor
İstifa sesleri yakındır
R.madridin elinden kupayi Almakla Arsenalin elinden kupayi almak bir degil.Uefada oynadigimiz takimlar realin ceyregi etmezdi.Cl sampiyonunu yendik bu inanilmaz bisey Eufa gelir belki ama super kupa gelmez diye dusunuyorumYaw adamin ilk geldigi yil grupta + 10 gol yedik. Hagi gibi kosmayan varken almak net hataydi. O yokken daha zor olan UEFA kupasini aldik.
K.da istiyon mu?Ne McKennie ne de Paredes içime sinmedi. Oliveira ikisindende iyi oyuncu. Bize hem işin Dinamizmi ve Atletizmini yapıp hem de en azından Oliveira kadar tekniğe sahip bir oyuncu lazım.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nude atıyorum dmden keyfin gelsinsabah arabayı taşa sürttüm parkda
otoyolda 25 kmh hız sınırı aştım yakalandım 90 euro ödedim
şantiyede dizimi kestim baya derin
başka bir şantiyede müşteri ile tartıştım
arabayı yıkadım kulun biri 1 kg bok sıçtı
yüklü bir fatura ödemem lazım o bugün postayla geldi
bugünü sanırım sadece iyi bir icardi haberi kurtarabilir