Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferlerin büyük bölümünü son günlerde yaparsak ilk 10 hafta yine gözden cikarilmis olur. 1 ay sonra ciddi maclarimiz baslamis olacak.

İnsanların iş bulmasıyla ilgili sıkıntın neydi Hasan heaaaa :D
swEp5NLQ_400x400.jpg

Transferlerin büyük bölümünü son günlerde yaparsak ilk 10 hafta yine gözden cikarilmis olur. 1 ay sonra ciddi maclarimiz baslamis olacak.
şu an ayakalr yere saglam basmıyo,fazla rahat yöneteciler ve baskan.gitsinler tatillerini yapsınlar ama sürekli konusmasınlar bence.

yumurta gote dayansın,onu satarız bunu satarızı görürler sonra

Torreira-Paredes

Adama Traore - Ziyech - Kerem

Dembele

Buna fit olur muydunuz ?

Görünen o ki
Orta saha profili istediğimizin dışında
Rashica, Zaniolo, İcardi yok ama kelepir fiyatlara yukarıdaki hattı kursak okey der miyiz ? Ben memnun olmazdım şahsen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

juventus zaniolo için para vermek istese 100 kere verirdi.anca oyuncu kakalamaya calısarak dalga geciyolar bizle.kulusevskiden gelen 30 milyon öncesi paraları yoktu zaten.şimdi bu parayıda takımın baska ihtiyac bölgeleri varken zainoloya gömecegini sanıyosanız safsınız demek

Torreira-Paredes

Adama Traore - Ziyech - Kerem

Dembele

Buna fit olur muydunuz ?

Görünen o ki
Orta saha profili istediğimizin dışında
Rashica, Zaniolo, İcardi yok ama kelepir fiyatlara yukarıdaki hattı kursak okey der miyiz ? Ben memnun olmazdım şahsen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Epey dandik bir kadro gibi rkts.

Zani,Boey ve Nelsson u yok pahasına satan renktaşlar 2. el arabalarını satarken sineğin yağını niye çıkarıyorlar?

Her şey para değil. Hedefleri var bu kulübün. Omurga dağıtılamaz. Teki gitse idare eder bizi bu transfer döneminde.
Bence satılmayacak oyuncu yok, geçen sene 0dan takım kurduk yine kurarız finansal olarak rahatlamalıyız. Ayrıca bu paralara satarsan daha iyilerini daha potansiyelli oyuncuları alırsın Shakhtar çok iy yapıyordu bu işi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt