- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Transferlerin büyük bölümünü son günlerde yaparsak ilk 10 hafta yine gözden cikarilmis olur. 1 ay sonra ciddi maclarimiz baslamis olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulusevskiyi sattıkları parayı versinler + sonraki satış pay ve bonusa biter eğer ciddi alıcılarsa.Juventus kulukevskiyi satmış 30a.Zaniolo için gelecekler
Seni görse reaksiyonu böyle olur:Erden Timur tek beni yalanlamadı.
şu an ayakalr yere saglam basmıyo,fazla rahat yöneteciler ve baskan.gitsinler tatillerini yapsınlar ama sürekli konusmasınlar bence.Transferlerin büyük bölümünü son günlerde yaparsak ilk 10 hafta yine gözden cikarilmis olur. 1 ay sonra ciddi maclarimiz baslamis olacak.
Epey dandik bir kadro gibi rkts.Torreira-Paredes
Adama Traore - Ziyech - Kerem
Dembele
Buna fit olur muydunuz ?
Görünen o ki
Orta saha profili istediğimizin dışında
Rashica, Zaniolo, İcardi yok ama kelepir fiyatlara yukarıdaki hattı kursak okey der miyiz ? Ben memnun olmazdım şahsen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nelsson'un o yaşında 150'den fazla maçı vardı.21 yaşında 60 maçı var portekiz liginde. Nelson gibi bu da .
Bence satılmayacak oyuncu yok, geçen sene 0dan takım kurduk yine kurarız finansal olarak rahatlamalıyız. Ayrıca bu paralara satarsan daha iyilerini daha potansiyelli oyuncuları alırsın Shakhtar çok iy yapıyordu bu işi.Her şey para değil. Hedefleri var bu kulübün. Omurga dağıtılamaz. Teki gitse idare eder bizi bu transfer döneminde.
Galatasaray, Thomas Müller için harekete geçebilir.
[Mustafa Özgür Sancar]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
koymaz adamaDzeko icin 2 yillik sozlesme toplam 10 milyon euro maas? Vay anasini Ali Koc bu yoldan sasmaz umarim.